skola

hemma ifrån skolan nu
´det är iaf lite varmare i skolan nu, men vissa klassrum kan man typ inte vara i, men jag fryser nu också, speciellt om händerna, men sen glömde jag mina vantar i skolan också, smart visst ? hehe
men ska snart ta något att äta sen vid 6 är det träning, tagga .. ? jaojao
blir antagligen lite sömn innan träningen också, alltid mys !
är inne på mammas data nu så blir kanske lite tråkigt utan bilder, men bloggar senare , antingen innan eller efter, eller både och, träningen, hope so.

lääängtar till torsdag sen resten av helgen .... lycka !

puss

ska skärpa mig !

jag skaa !
i lördags kom jag hem rätt sent
sen igår kom min moster med man och min kära mormor hit för lite fika, görs varje år på första advent , som det var igår, mycket mysigt
dock brukar min bror och iaf någon av mina två kusiner vara med men i år var det bara jag, man känner sig väldigt liten ibland när alla stora kusiner åker iväg, inte många som är "hemma" .
antar att min tur kommer ;)

men sen iaf åkte jag och pappa och fixade gymkort till mig, underbart, kommer bli träningsnarkoman med becca ... hon har ju redan börjat träna för fullt så ligger lite efter, men det är kul!
åkte in till stan efter det och träffade becca där, gick runt lite sen fikade vi på vårat ställe, ecspresso house inne på NK, stavade säkert fel och sånt också men orkar tyvärr inte kolla upp det !
det är mysigt iaf, alltid mycket folk dock, men så länge man har trevligt sällskap gör det ingenting!


liten rolig grej mig och rebecca emellan, får se om ni får veta mer ;)

idag har det ju varit skola då
DET ÄR SÅ KALLT PÅ VÅRAN SKOLA SÅ DET ÄR INTE SANT ! det är högst 10 grader , ärligt, och man får inte sitta still och jobba i skolan när det är mindre än 19 !? hoppas vi blir hemskickade resten av veckan ... nä men det är inte okej, nästan ALLA elever och en del lärare går runt med jackor liksom, tror man ska frysa röven av sig när man sätter sig på stolarna och kan knappt hålla pennan i handen för handen blir så kall ? INTE OKEJ !
men sen har jag vart hemma och kollade bla
förkväll där underbara Eric var med idag, det släpptes ju också att han ska vara med i Melodifestivalen 2011, det är ju bara underbart ! :)
sen ung och bortskämd & pensionärsjävlar, samma visa varje måndag men det är gött ;)
fick även en svenska uppsats klar och inskickad, skööönt!


han är rätt söt den dära Eric, haha veeeet ja är hopplös men man kan ju inte undgå dessa ögon !? ..

hörs imorgon !!

puss

lördag

sitter och kollar one tree hill nu, börjar jag kan jag inte sluta om jag inte måste.
det gick bra förut på gymnasiet, blev bara lite mer övertygad om vad jag vill så det känns bra, hoppas ba jag kommer in där jag vill och¨på det jag vill också så ! men det fixar sig nog.
annars har jag inte gjort så mycket än
snart ska vi åka och hämta mormor sen vidare till trollhättan, mys
vet inte när jag kommer hem ikväll, men bloggar nog då, om det inte blir försent och jag somnar, men ah.



puss

godnatt

ska nog ta och försöka sova nu
börjar faktiskt bli lite trött, känns som jag hunnit med en del idag, men endå inte
men sen om idol så är jag nööööööjd, det har jag att säga, aldrig riktigt gillat linnea, liiiite för mycket för min smak tror jag, men de tre jag får se live nästa vecka är grymma ju, Jay är bara allmänt ball liksom, Olle har jag gillat från början och Minnah är lätt bästa tjejen, daniel eller weise hade gärna fått vara med också men alla kan inte vara kvar, dock tror jag endå dom kommer vara där !? alla verkar vara där på alla ställen så det är najs endå.
det verkar endå vara många som ska till samma gymnasium som mig imorgon, det är kul ! trodde inte ja skulle känna någon , men är säkert ennu fler.


bjuder på en halvgammal skev bild !

hoppas jag hinner blogga imorgon

puss

shopping

älskar att få lite nytt i min fulla garderob, men använder ju inte mycket som är där, därför bra med nytt som man kan använda ! hehe


jeans nästan leggins från Benetton 399:-


väska från Åhlens 399:-


linne från MQ, Bondelid 399:-


typ kofta från MQ, Bondelid 799:-

nu börjar idol !!

puss

!!

inte bloggat på några dagar nu ! dåligt av mig men det blir ju så.
som jag alltid skriver men endå
kom hem nu iaf
efter skolan åkte jag direkt in till stan och träffade mamma för hon pluggar där
så vi har gått runt o shoppat lite, kommer bilder i nästa inlägg på det jag köpte sen köpte vi lite julklappar och sånt
om 10 min är det idol också, hejja Jaaay ! haha.
nästa vecka är ju jag och Rebecca där , både torsdag och fredag, underbart
sen planerar vi lite om en helg till sthlm, inget bestämt än så ska inte säga för mycket !
men imorgon kanske det kommer ett inlägg på morgonen, ska nämligen till ett gymnasium och kolla imorgon kl. 10, sen vid 5 ska vi vara i trollhättan hos kusinerna, årliga träffen, förr var det mer pyssel och lite sådant, men nu är vi bara 3 st under 18, jag är näst yngst , och många är inte ens i sverige så blir inte lika många som vi alltid var när alla va små, julmiddag är det mest nu ;)
men klart att vi alltid har kul !
men nu blir det nästan fööör långt !


Johanna och jag, grymt tufft !


från i onsdags

hörs nog efter idol

puss

one tree hill

hehe just det, skrev aldrig vad det var i paketet, även om ni kanske visste !
men ofc var det one tree hill box, lånade säsong 6 av jennifer för typ längesen , var tvungen att ha säsong 7, beställde för längesen men idag kom den ! eftersom det inte fanns i lager tog det så lång tid, kollar avsnitt 1 nu, får se när jag fortsätter sen.



underbar serie !!!

puss

tisdag

sitter hemma i min säng och kollar tv
senare vid 6 är det träning
skolan gick bra idag med, 40 st som vill vara med i lucia tåget, lite för mycket, så får se om man kommer med till slut eller inte, och vad man blir ? jaja det löser sig, svaret kommer på fredag, för oss iaf !
annars händer det inte så mycket, kollade ung och bortskämd igår ju, tim-joel är snygg ? även om johanna inte tycker det haha !
sen våra vänners vänner, och pensionärsjävlar, hahah bland det roligaste jag sett asså, har nog sagt det förut men det är så sant !
hinner jag och orkar bloggar jag ikväll


bättre än inget ! hade det inte snöat i motvind hem hade det kanske inte vart så mörkt, inte mitt fel !

puss

yes


äntligen kom den ! beställde typ i somras ? woho, haha det är gött !

redan börjat Kolla ...

puss

skola

kom hem från skolan för lite mer än en halvtimma nu
segt med skola, men bara fyra veckor kvar till jullov ju !
imon ska man anmäla sig till luciatåget på skolan också, blir väll så
förra året var jag ju med i tuves lucia, kul fakiskt men blir inte i år igen :)
skolan va ba rätt seg men måndagar är inte så farliga
men när vi skulle hem såg vi att de va några på skolgården, de i 9D, så gick dit och en kille hade ramlat , de trodde han hade brytit armen för ett ben stod typ rakt ut o armbågen men våran gympa lärare trodde inte att den va bryten utan bara hoppat ur led typ, hoppas att de inte var så farligt !
men alltid tråkigt och obehagligt.
men ska väll sova lite nu hehe.

ikväll är det bla Ung och Bortskämd på 1an kl 20.00, måste ses ju ;)

hörs nog senare !

puss

sommar 2010

Rebecca gjorde ett likanande, fast de hon hade vart på med mig denna sommaren, så här kommer min egna :)
hel dagar med , oftast, Rebecca som är obeskrivliga !


1. Stenungsund, 24/4, första gången, kände inte Rebecca så bra, men blev bara vi två som åkte dit till slut, vilken jag är glad för, början på en underbar vänskap !!


2. Nordstan 20/5, åkte dit typ direkt efter skolan och Becca var inte med, åkte med johanna sen snabbt till träning, därför ombytt där haha !


3. Kungälv 11/6, första gången vi var på masquerade tour, regnigt och jobbigt men värt det, tyckte faktiskt om de så mycket så började prata om att åka till ställen som inte var typ i gbg men endå nära, så på den vägen började resandet ...


4. Götene 29/6, Allsång i Götene, 3 h tåg/buss dit, sen vänta typ 2 h på söndriga pallar, underbart, men SÅ värt, bilden är ifrån efteråt bakom scenen eftersom jag vann det, haha glömmer aldrig när vi sitter där och Erik säger Sofia Larsson, vi satt typ ba helt still o becca börjar slå på mig ! haha , go prat stund där efter och mysiga kramar, lite synd om de två andra som vann eftersom de inte fick prata så mycket ... inte mitt fel !


5. Hunnebostrand 1/7, två dagar efter Götene blev det 3 h buss och 3 h framför scen innan andra masquerade tour för oss, vann ingenting denna gången, men blev dock upptagen på scen under break of dawn, en del lycka faktiskt ! inte varje dag man får ligga på en scen bredvid Eric Saade !


6. Båstad 4/7, hehe 3 dagar senare åkte vi ner till båstad och tennis veckan. Rebecca har tagit bilden !! första "riktiga" tecknet på att man blivit igenkänd av honom, träffa på honom nere i en korridor efteråt o när han ser mig säger han: "nämen är du här också, ser man dig överallt nu?" haha kanske lite pinsamt men ah .. prata lite innan han va tvungen o springa iväg!


7. Lysekil 15/7, han sjöng på nattklubb den natten, Rebecca var inte hemma så jag , Sandra, mamma och pappa åkte till lysekil och åt den dagen, inget hopp om att träffa eric men när vi väntar på att få åka på färjan säger ja lite ironiskt: "hade vart kul om vi hamna på samma färja som eric och dom, de måste ju över nån gång" helt tyst i bilen och ja o sandra går ut, vad ser jag om inte en av erics dansare och deras turnebuss ... sen är dom på resturangen där vi äter hela tiden och soundchekar och äter mm.


8. kungälv 5/8, rebecca är i usa så åker till kungälv med sandra, påvägen till bohus fästning ser vi eric och hela gänget på en parkering , haha ! mysig dag !


9. Liseberg 9/8, Rebecca är äntligen tillbaka och Eric är på lotta på liseberg, stod inte alls långt ifrån oss ett tag, bilden, och han vinkar lite små gulligt haha, sen efter pratar vi lite , lika snäll som vanligt ! :)


10. malmö 21/8, har inga bilder på eric som vi tagit men bilden är därifrån, åkte ner med beccas mamma till malmö och rix fm festivalen, vi fick lite sång riktat emot oss ifrån scenen iaf haha ! för efteråt träffade vi alla arstister men den lilla stunden då vi var och åt kom såklart Eric ut och aldrig mer typ haha, men roligt slut på sommaren iaf !

vill framför allt tacka Rebecca för allt ! <3

blev lite jobbigare än vad ja trodde att göra detta , men orkade inte sluta när jag börjat, nr 11 kommer även i början av december, var ju ett tag sen nu, vad löjlig ja är endå ... men det skiter jag i !

nu ska jag sova.

Gonatt

....

blir ju alltid såhär !
men händer la inte så mycket i mitt liv just nu, som ja vill skriva om, så blir inte så mycket.
men det kommer ! det kan ja lova
lovar mycket kanske ...
men det kommer faktiskt.
har nog massa grejer , filmer, bilder och minnen ja vill lägga upp just nu men kommer inte på allt nu, kommer när det kommer
denna helgen har ja mest sovit och spelat handboll, haha
spelade mot backa igår och heid idag, bra spel men sämre resutat dock.
gör inte så mycket endå, helt okej nöjd !
imorgon ska man tillbaka till skolan efter 1 vecka lov och 2 veckor prao, segt men endå lite skönt, kommer ångra mig snart att ja sa att det skulle bli skönt ! haha
men ska väll ta och försöka sova lite .


innan vi skulle ut o springa i torsdags, haha !


sista dagen på praon.

jaja bjuder på två snea bilder !!

vi hörs snart igen

puss

only for you, haha

får väll lägga upp lite bilder I guess !


fint gjort ....


fråga mig inte vad jag gör med handen ! bjuder på det ;)



puss

!!

jag är nog för trött nu för tiden, men det kommer bli bättre
idag hade jag ingen träning så kunde ta det lugnt o somna i soffan efter praon, vilket jag inte hann igår eftersom det var träning så somnade ovanligt tididgt igår, har inte riktigt tid med data så mycket då.
men nu är det bara två dagar kvar på praon så hoppas jag blir lite piggare sen :)
kollade på fotbollen, sverige - tyskland precis, tråkig match så har inte så mycket att säga
men jag längtar till början av december kan jag ju säga, 2 - 4 dec hoppas jag på bra dagar ;) sen är det jul , nyår och jag fyller år på nästan en månad, underbart !
men imorgon , om jag inte slutar försent, ska jag se om jag kan blogga !
sen fredag blir det nog blogg ! helgen också, har två matcher men det finns tid över.



puss


tufft

tuff tjej !


jag på praon, ibland får man lite pauser haha, gilar btw delar av min hårfärg här, vf ser de inte ut så annars !?


hehe

puss

oj !!

så här skulle det ju inte bli.
men har ju jobbat mycket känns det som och när jag inte gjort det har jag sovit.
och i lördags åkte vi till uddevalla och hälsa på farmor och farfar, var ju farsdag igår !
så igår åkte vi till morfar.
idag var jag tillbaka till hotellet där jag praoar, gick bra och dagarna går fortare och fortare känns det som, bara fyra dagar kvar.
kollade på ung och bortskänd förut, hoho tim-joel är ju Snygg ! hehe
och nu är det pansionärsjävlar, så sjukt roligt !!
ska bättre mig, men är så himla trött för det mesta :)

puss

sorry

att jag inte bloggat, jobbade länge igår sen somna ja på soffan , så kan det gå. Men sitter på bussen hem nu så jobba rätt sent idag ockdå men sen är det träning, som aty ja orkar ! men ska blogh mer idag de lovar jag, eller tror de iaf haha ! kom även på fört att de är exakt 2 månader kvar tills man fyller 16 dårå ;) gött men nu är jag snart hemma PUSS

gött

fick sluta nu ist för fem, inte lite gött. Sitter på spårvagnen påväg hem nu, spelar möte klockan sex, så hinner ju dit nu iaf Skriver sen när jag är hemm Puss

bussen

Sitter på bussen nu, trött så jag inteens känneret. Kallt är det oclså, Kolla ut imorse o tnkte först att det hade snöat inatt, men när man kommer ut snöar det fortfarande o blåser oskönt Mem det får väll gå Uppdaterade ju min mobil igår och nu är det typ som en helt annan mobil, mem vänjer väll mig vid det också :) Puss från en hel pigg tjej !

tröööött !

trött jao, men så blir det väll efter ett lov och sånt
kollade pensionärsjävlar förut, hahaha sjukt roligt program !
nu försöker ja uppdatera min mobil men den verkar inte vilja fortsätta just nu.
men imon blir det väll upp vid sex halv 7 igen, pigg tjej , nja .
imon ska vi ha spelar möte, kanske träning efter de vet man aldrig, hoppas itne det eftersom ja åker direkt efter praon, jaja .



cool tjej !!

puss

hel damp !

åh la ner mobilen i fickan utan att låsa den, först trodde ja att den bara bytt bakrund men sen när ja skulle skriva sms va mitt tangentbord KINESISKT ! och hittar inte hur man ändrar tbx :( vet hur man gör från det vanliga men nu går det inte !!
så kan inte smsa, facebooka eller blogga ifrån mobilen just nu !

men praon gick bra, slutar egentligen om en timma men fick gå tidigare, rätt skönt, mina fötter ´gjorde så jävla ont, bäddat över 20 sängar haha.
har typ as svårt för att hitta "bakom" inne på hotellet, asså där bara personal är, men det blir väll lättare.
trött som ett as är man också, somnar väll en stund snart I guess.

kommer lite bilder sen, är inne på mammas data nu

puss

för tidigt

sitter på bussen nu och de är för tiugt för min del, tror inte att jag är vaken riktigt. lite nervös är jag och sen så fryser ja för de är inte lite kallt ! men ska ju va inne sen men endå, jobbar 8 - 17, hur segt låter de inte, aja det blir bra ! :) hörs senare puss

lite random :)

sitter och kollar beck, eller inte så noga men tvn är på iaf.
känns jobbigt, ingen aning om hur det kommer gå imorgon på praon :( haha men det löser väll sig, första dan hoppas jag blir det enda som e lite sådär :)
kollar igenom bilder från mobilen så här kommer några :)


jag och anna för ett tag sen


jag o johannas katt, ser dock inte lika nöjd ut som jag ...


Rebecca innan rosa bandet galan


Liseberg uppe ifrån Gothia Towers, lite dålig bild men

mer kanske kommer nån annan dag, jobbigt att ladda upp bilder

puss

hemma igen

nu är jag hemma igen
sitter och kollar på Ensam mamma söker, haha lite roligt endå
såg bara första halvleken på ifk matchen, och då stod det 2 - 0, underbart gött var det!
sen fort till en fin resturang och åh vad gott det var, älskar kött och det var helt perfekt , hehe !
spelat två matcher idag också ju, en förlust och en vinst, kul spel :)
imorgon börjar jag praoa på hotell, lite nervös är man ju, men det går nog bra :)


änglarnas plats på jorden <3


så otroligt gott !

vi hörs kanske senare

puss

bråttom

skrev ett blogginlägg så försvann allt när det var klart ;o
åhh jag orkar inte ! har bråttom iaf !
BLÅVITT match nu, sista för i år, hoppas på vinst !
hörs sen


från match i våras

puss

hallå :)

trött, precis som jag trodde jag skulle vara, men de är rätt gött endå, sova ordentligt för en gång skull kanske.
snackar massa med Rebecca om bla idol, mys mys längtar till lite olika saker mycket just nu !
som sagt min bror åkte ju till Österike idag, hann aldrig säga hejdå eftersom jag hade cup, lite tråkigt kanske, men data finns ju även där ;)
mormor åkte för en liten stund sen också, var som sagt vid gravarna sen åkte hon med hit och åt och lite sånt.


juliana, hehe :)



mysig outfit ;) haha

hööörs

puss


bilen

sitter i bilen nu på väg till kyrkogården, tredje matchen förlora vi, fjärde vann vi så en vinst iaf, hoppas på någon vinst imorgon :) sov inte mycket inatt och spelat fyra matcher idag så är rätt slut, hoppas man somnar lite tidigare idag. tråkigt att blogga från mobilen, inga bilder och sånt, men det får ni senare, ska försöka ta bilder nu, om det inte blir för mörkt ! :) Puss

torslanda

sitter i björlanda hallen med tjejor, kollar någon match, har spelat två idag och förlora båda, två kvar idag, tagga hahah ! vet inte vad ja ska skriva det händer inte så mycket, idag efter matcherna ska vi med mormor till bla hennes mammas grav, och hon jag fått juliana ifrån hehe :) Hörs sen Puss

hallen

är i hallen nu, tidigt :( inte mycket folk här haha, kommer lite, ap trött men det får gå , hörs sen pöss

MINNEN !

ligger här och kan inte sova, kollar igenom massa bilder så här kommer lite sommar minnen :)


typ första dagen i år det var sol på riktigt :) i våras


beach handboll i kära helsingborg i början av sommaren nån gång


det ser mer barnförbjudet ut än vad det är kan ja ju säga ! men shit va brun man va, detta va endå i början av sommaren :/


underbara IFK matcher med linn <3


underbar dag i Götene med Rebecca, (Eric)


Hunnebostrand med Rebecca,(Eric)


underbar sommar med Sandra <3


beach handboll i Åhus !


sommar i Göteborg (L)


slutar med en bild från helgen i Malmö med Rebecca, vilket också var ett slags slut på min sommar :)

ska väll ta och försöka mig på det där med att sova, matcher imon och vill helst inte somna på bänken.

hörs imorgon när jag vaknar, om jag hinner, annars blir det mobilblogg, fast det blir det mellan matcher endå .

puss


Idol

precis kollar idol
nu idol eftersnack
åh asså hade inte Geir åkt ut hade jag blivit lite sur, skickade ut Daniel förra veckan vilket inte gjorde mig glad, och idag nära Andreas, så det var inte mer än rätt tycker jag :)
När idol kommer hit till Göteborg ska jag och Rebecca på genrepet, vill på den riktiga på fredagen också , får se med det där, :)


härliga Weise, favorit sen Daniel åkte ut, Olle har ja gillat från början också ;)


bjuder på halv skev bild från när vi va o träffa Eric i Götene :)

hörs imon, tiiidigt

puss


hemma igen

nu är vi hemma igen
gjorde inte så mycket, fikade på espresso house, gott gott :)
sen kollade vi lite i affärer och åkte hem
johanna har precis gjort ett försök till att locka sitt hår men verkar inte nöjd, haha söt :)

ikväll ska vi ha idol mys, trevligt !


helt normal, jag lovar :)

puss


stan snart



sitter här med johannaboi nu och vi ska till stan snart
fixar oss typ nu :)
fika och sånt mys, gött med fredag endå, även om de vart helg hela veckan ;)
ikväll blir det antagligen idol tittande, upp sjukt tidigt imon :(
men vi hörs senare.

puss


sängen

haha ja, ligger fortfarande i sängen, är trött och orkar inte gå upp, datan ligger på golvet men det blev en mobilblogg nu iaf :) Rebecca hade tyvärr fullt upp idag men tänkte höra med johanna, orkar inte ligga här hela dan igen ;) Hörs sen Puss

sommar feeling

åh detta klippet får mig att tänka tillbaka till sommaren, detta är ju i maj eller något sånt där.
men får mycket sommar känsla av låten och för att Eric sjunger, eftersom denna sommaren innehöll mycket sommar och Eric haha ;)

såhär lite gott för er som saknar sommar och gillar snygga killar ;)
haha nä men :)



godnatt på er <3

puss


mörkt

ja här var det mörkt, men orkar inte gå upp ur sängen o tända, är endå helt slut så det syns nog också, haha :)
träningen var okej tycker jag, inte för jobbig men endå inte jätte långtråkigt som det kan bli när man tränar i 2 h på plan, men på lördag och söndag spelar vi våran egna cup, broccoli cup, får väll se hur det går , har två lag, så väll kul om det går bra för ett, det är två jämna och då vet man aldrig :)
nu har jag duschat och lite sånt, american pie 2 på 6an nu, inte sett från början men kollar endå, efteråt är det paradise hotel, det ska jag se ! ;)
ska inte tråka ut er.


just nu.

hörs imorgon då jag ska till stan med Rebecca, mys :)

puss


johannaboi

tänkte precis sova förut så står det nån idiot utanför min dörr o vill inte sluta knacka, o när man öppnar står ... johanna där, ja men grattis :)
sen har vi typ inte gjort nånting, ligger i min säng och ... kollar tv , hihi.
vi åker till träningen om typ en och en halv timma iaf !


guuud vad vi är söta :')

puss


trött

grymt skönt med lov iaf !
ligger fortfarande i sängen, datan fick göra mig sällskap ;)
får se om de blir bio :( man är ju inte gjort av pengar, haha brukar inte säga så !
men annars kanske ja är me johanna endå, eller gör något annat, eller ingenting !
det är iaf träning sen.
nu ska jag kanske ta o äta lite frukost


någon halvgammal bild, kommer nyare hoppas jag ;)

puss


AJDÅ !!

NEJ, ja hade bestämt mig för att INTE börja blogga igen ... men fan de blev såhär endå :( haha !
dock orka ja inte med en helt ny blogg igen, såå ... massa gamla inlägg här men kommer snart en massa nya förhoppningsvis :)
idag har vi haft lite besök hemma, min bror åker till österike i 6 veckor på lördag så blev så .
och imon ska jag och Johanna antagligen på bio , kommer dö, haha, sen träning :)
ska inte skriva så mycket har lite annat att fixa men skulle endå bli ett nytt , hehe.


ganska gammal bild nu men.

puss


RSS 2.0