lite allt möjligt

ah senast ja skrev va la innan matchen i torsdags ? ah tror det haha.
men ah det blev ju 0 - 0 iaf, men ett mål till oss hade vart mer än rättvist, säger bara det, men sen efter matchen åkte vi hem till mattis, elr träffade johanna först, så va vi där typ halva natten nä men ah de va la mys, filmkväll ofc, va ju där i onsdags också, och igår haha, eller igår va vi hos pontus men ff filmkväll typ, va ute lite först också, sandra har åkt hem nu iaf, ja lgger ba och slappar här nu, as soft, ska till kusin sen vid 5 för hon åker till USA i ett år om några dagar, sen om det inte blev allt för sent hämtar vi sandra på vägen hem och drar till mattis, FILMKVÄLL, haha seriöst börjar kännas lite komiskt det här, men det är najs ;* men är kanske (förhoppningsvis inte) hemma ikväll, är jag det blir det nog ett inlägg, så om det inte blir ett inlägg nångång ikväll (om inte efter 12) så är jag nog inte hemma ikväll :)


snygg outfit till en ifk match ..elr ? med mina "älskade" knäskydd, haha


köpte ny navelpiercing igår också ;o

pussar


med saaaaaaaaaaaandra'

sitter här i sängen och luffar med sandra nu, åkte in och köpte knäskydd förut eftersom jag msåte ha de nu .. :( haha nä men ah,¨på vägen hem hämtade vi sandra så hon har vart här ett tag, ska åka in och kolla blåvitt - örebro snart, viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinst fan. sen typ direkt efter ska vi dra till mattis där kmr va en del folk tydligen, vi va där även igår, elr jag och johanna va där och mattis, daniel och philip, kolla två filmer, haha en är grym den andra va avatar och fan den suger hahaha :D
ska typ kolla film idag med i mattis bio rum haha, najjs äre.
men nu ska ja ta och ta på mig, sitter i knäskydd och ifk tröja haha, fiiint fan :)

pussar


JOHANNA FAN.

TJENARE, JOHANNA "KYYYNGEN" WIGERSTEDT HÄR.
sofia städar och jag vill att hon ska uppdatera så jag skriver åt henne!
Vi kom hem för ett tag sen, vart i stan och köpt ett par jeans t mig, najs.
Sen åt vi oxå på paprika, we like .
Ikväll ska vi t Mattis där vi träffar några, blir la najs.
Men vi får la knyta ihop påsen och ta en avrundning nu,
Sofia uppdaterar la någongång får vi la hoppas.
Ha de najs, för de lär vi ha döö. 


langar najs bild på mig, saruus & offret själv.


idag

idag började vi efter 9 nån gång inne i stan, eller ah utanför konstmuseet på avenyn, va där inte så länge kändes det som iaf, sen fick vi äta i stan sååklart blev det donken haha, men vi hade nån timma på oss sen tillbaka till skolan , hade en tråkig NO lektion sen var min sista lektion inställd så sluta typ en timma tidigare, var la skönt, men sen hem, skriva på ett teknik arbete, träna, det va go träning idag tkr jag, inte lätt men inte för jobbig, skönt helt enkelt, sen hem duscha mm. och nu har jag skrivit det sista på tekniken typ, göööööött.
men imon är det ju sista dan i skolan denna veckan , underbart, får la se vad som händer efter skolan :)
nu ska jag inte skriva mer, sorry för dålig uppdatering ba, ska skärpa mig, johanna blir sur på mig annars .. :(

pussar


IFK - gais, känslor för blåvit

ja det var ju derby igå, SJÄLVKLART var jag där, känner faktist inte för att kommentera matchen spc mkt, orkar liksom inte tjatet som blir efter varje match överallt, men eftersom mitt hjärta brinner för blåvit är det bara blåvits fördelar jag VILL se, målet som var mål liskom ? ;s men emot det skulle ju gais haft straff, så är det bara, men vi hade några grymt bra lägen i första, gais hade ett, som våran grymma målvakt rädda, visst det var dåligt av gais spelaren men våran målvakt ÄR faktist bra, sen fick vi inte riktigt till det i andra, det gör ont i mig då, precis som när det inte går så bra för söder, det GÖR ont, bokstavligen, jag undrar, ite för att vara sån, men hur många av min kompisar och andra som har sådana känslor för sitt lag, känns som att vissa inte bryr sig hur det går men ifk är alltid kul att hacka på när det går dåligt för dom ? håll koll på erat egna lag ist, ifk hatare kan kalla det vad ni vill, jag kallar det äkta kärlek ! <3 hela hjärtat för blåvit ! (L)
på torsdag är det hemma match igen, ska gå med johanna .. som förövrigt är öisare, men hon måste ju också få uppleva en riktigt allsvensk match nån gång, med stor klack och riktig pubik liskom ;) haha nej men det blir bra, och det är bara för att linn åker till grekland då .. fusk är det !
men hon får ha det så bra och heja på våra änglar på flyget eller i grekland ! <3


Tobias hysén, jag och Pontus Wernbloom, <3
alla ifkare där ute vet att det är två betydelse fulla spelare, wernbloom är spelaren vi saknar denna säsong,<3

pussar


hemma

har varit hemma ett tag nu
helgen har varit bra, även om de inte gick lika bra under matcherna men haha, eller vissa matcher spela vi riktigt bra men de höll inte hela vägen, bra med tanke på att halva laget som antagligen skulle vart med egentligen inte var med eftersom alla utom 2 i backa är på konfa läger.
men igår spelade vi först två matcher sen tog vi det lugnt några timmar, kollade lite av dam finalen på tv sen kl 7 va vi på typ en föreläsning, en som spelat i landslaget för några årsen och sånt pratade massa om hennes karriär och om lite distriktslag och sånt. sen gick vi ba tbx till rummet och gjorde ingeting spc, och idag spelade vi 2 matcher igen, sen packat ihop allt i rummet och sånt och sen åkte vi hem.
lyckad helg tycker jag endå :)
nu är jag sjuuuuuuukt trött, som vanligt efter en cup, och mina knän är fulla av blåmärken och brännsår, min armbåde har största blåmärket som typ står utåt ;o och rivsår på hakan och armen och lite sånt haha :p och peter, tränare, har sagt att om inte jag och jeffe skaffar knäskydd får vi inte spela !? haha, får la skaffa de .. men inte armbågs skydd som han också nämnde ;o nejnej ! löser sig.
nu ska jag vila mig haha

pussar


lysekil

sorry för att jag inte skrev nånting igår men tänkte helt enkelt inte på de. först när vi kom hit var det typ en halv timma till match , och matchen förlora vid mot kropps, det mesta spelade vi bra endå, men ibland inte haha :p men sen hela kvällen spelade vi typ nåt spel , egentligen tråkigt spel men vi gjorde de roligt haha, men ah nu sitter vi och äter frukost, ska spela match igen kl 10 , önska oss lycka till haha ;* pussar

packa packa

hinner inte skriva så mycket nu, ska ju åka till lysekil´snart och vara där över helgen och spela cup, får la se hur det går, kommer nog uppdatera endå, elr jag kommer det :) men inte via dator.
skolan idag var kort haha, hade faktist matte prov idag, vilket gick bra, haha, pluggade itne på det igår eftersom jag kanske lite konstigt inte kan plugga på matte prov, asså det går bara inte, jag blir ba stressad om jag pluggar på det och kan blanda ihop för mkt, kollar ba upp olika tal elr olika sätt att räkna på som jag kanske är lite osäker på innan, sen fixa det sig.
men nu hinner jag inte mer, hörs ikväll eller i bilden påväg ner .. eller upp ? haha noll koll.


haha typ såhär ser det ut på mitt golv just nu, och vi ska åka om en halvtimma ! jag hinner ;*

pussar


så göra vi när vi KROSSAR aik !

aaahhhhh, det är för gött ! underbart helt enkelt, blåvitt spelade bra idag, jag tycker det va grymt bra jämfört med de senaste, nu ska det ba hålla i sig, och det var förjävla, förlåt, gött att vinna över aik, spc med så mkt, ni ska ba veta för er som inte var där vilken känsla det är asså, åh det är kärlek asså, och det gick inte så bra för våran söder och det gjorde både mig och linn lite ledsna haha, men sen fick ahn göra ett mål och det var sjukt skönt känner jag ;)

men nu blir det den vanliga, oavsett vinst eller ej, komma hem, ta något lätt att äta, vänta på sporten kl 10 , sitta med stort leende på läpparna som idag, eller se ba arg ut, sen upp och duscha, kolla runt på datan om allt jag kan hitta från matchen som på ifks hemsida, sen somna grymt skönt som jag kommer göra idag, sen upp fort när jag vaknar, ner och läsa om matchen i tidningen, spelar ingen roll hur det gått i matchen, alltid samma sak, bara att när det är vinst gör jag allt med leende på läpparna och mycket mer energi haha.

nej men detta är ju verkligen skönt, imon ska ja ba va i skolan en halv dag, sen på typ eftermiddagen åker vi med laget till lysekil och spelar en cup där, haha kommer säkert inte gå spc bra för oss men man ska vara posetiv ;) kommer komma bloggar som jag lägger upp via mobilen så kanske inte blir så roliga men det är alltid nåt :)
nej nu ska jag kolla tv och sen sova.


inte bild från idag, men favoriterna !


kärleken är blå och vit <3

pussar


skolan igen

ah var ju ledig igår, johanna kom som jag skrev, vi gjorde typ ingenting sen skulle vi dra ut , då ringde mattis och philip så gick och mötte dom så luffa vi typ, sen kom ceasar också, så drog vio till nån äcklig husvagn dom hittat innan, asså fy de va inte mys alls haha, helt öde står den uta i typ skogen men det finns typ allt i den och det känns nästan som nån bor där fast väldigt stökigt och äcklig haha aja. sen drog vi hem vid typ halv 8, kollade Andra Avenyn som var sista avsnitten igår :( , men det slutade väldigt bra tycker jag, för er som förstår och kollat så var det bra att det inte var kim som våldtog liv, och markus blev ju läskig efter vad han gjorde nu mot nathalie elr va hon heter och de va ju han som våldtog liv, och greger hahaha, bra men kitty och hennes dotter, synd om hamsa som måste följa efter hästen överallt, bra med ulla och hennes jobb, bra att rasmus får ta hand om sitt barn och katarina hamna typ på psykhem, det SÄMSTA va att tony åkte in, och kim och liv blev tsm var grymt bra hahah han är sååå söt (a)
men nu ska jag inte skriva mer om det haha.
ska på IFK - AIK kl 7, göööööööttt, vinst vafan :( .... har ju träning idag, elr ah ja har nu inte det för den va inställd, bra för då behöver ja inte tänka över match elr träning ;*
men nu ska jag inte skriva mer, är jag glad efter matchen blire nog ett inlägg :)

pussar

(orkar inte läsa igenom inlägget, haha, så blev det några stavfel får ni förstå endå ;*)


HAHAH

filmen ifrån söndags , finns även på facebook ;*


haha ja
bästa är i slutet när kundvagnen ramlar , hahah typ as långsamt , haha aja.

pussar


sommar känsla !

bilder från i söndags ;*











får bjuda lite ;*

pussar


sorry

för dålig uppdatering det senaste, har ba inte blivit att ja skrivit, men har ba vart två skoldagar sen senast, i måndag efter skolan va ja me johanna sen gick vi upp till tuvevallen och kollade en match där med några, och igår hade jag träning, sen har det inte hänt så mycket mer, har studiedag idag och det är gött ! johanna är tydligen hos sin mormor nu , ska nog vara med henne när hon kommer hem och antagligen dra ut, ingen träning idag heller :)
ska nog fixa mig lite nu, pluggat och lite sånt innan och bara gjort ingenting, underbart haha

pussar


hemma nu

har varit dålig uppdatering idag, också, men har inte vart hemma så mkt, först när ja vakna messa ja johanna så åkte jag in till backa plan med henne och där träffa vi jeanette och michaela så ficka vi på de nya cafet där, mys, så gick vi runt lite så åkte johanna in till stan med sin kompis för hon skulle köpa nån klänning elr nåt, så va ja kvar me micha och jeanette, sen åkte vi hem så åt jag och sånt sen gick ja till torget och träffa johanna, jeanette och massa andra där, så kom ja hem nu typ 10, haha kul kväll iaf, kommer bilder sen från när ja och johanna vänta på bussen, och en film på när dom kör johanna i en kundvagn hahaha !
men ska duscha nu skriver mer sen kanske då.

pussar


oj

oj, vad dålig uppdatering det varit de senaste dagarna ! dåligt av mig, men jag vet inte vf det har ba inte blivit så att jag skrivit något.
minns inte ens när det var senast ja skrev, torsdags kanske ? aja, då var det iaf friidrottsdag och det gick bara bra, förutom att det började regna i slutet, men men, sen var det ju blåvitt match, och de flesta vet la redan att dom förlora med 2 - 0, men .. i både medgång och sorg!<3
och igår hade vi först sovmorgon för gympan va inställd, sen hade vi en lektion där vi hade fysik prov, skiiit tråkigt men tror endå det gick hyffsat bra, och hade även en matte diagnos som vi hade när vi åkte till danmark egentligen, sen åt vi ju sen var det glöstorpsloppet, tråkigt är det haha, och förra året var det ju varmt då, hade vattenkrig och allt, men igår va det ba kallt ute och jobbigt typ, men sen sluta vi så slutade tidigare, sen va ja ba hemma och tog de lugnt, eller nej jag och pappa åkte in och köpte present till mamma eftersom hon fyller år idag, grattis till henne! sen gick jag ut vid efter 7 nångång tror jag ? aja, det slutade iaf regna precis när jag gick sen börja det intee på hela kvällen, skönt, träffa iaf johanna och fredrika så drog vi bort och träffa några andra där dom skulle grilla och sånt, sen kom lite till folk som skulle komma, mys kväll och tackar alla som var där för den ! <3
ja, nu ska jag städa mitt rum lite, gjorde ju det senast igår !? asså seriöst det blir stökigt igen på typ en timma :( men mormor och lite sånt folk kommer om typ en timma så måste fixa innan det, men nej nu ska jag inte skriva mer, kanske skriver ikväll :)

pussar


RSS 2.0