yeees

mm gött är det ! spelade först 16-delsfinal mot ett lag från färörna, vann lite jobbigt men endå inte jättesvårt, det var vid 2 ,
 innan det vid 8 var vi på heden, kollade lite matcher, vårat andra lag hade gått till A så kollade på dom men dom åkte ut första matchen vid 9, synd, sen var vi på heden tills vi skulle till guldheden där vi spelade, efter matchen åkte vi tillbaka till heden, åt och kollade mer matcher såklart,
 sen tillbaka till guldheden vid 6, klockan 7 spelade vi åttondelsfinalen emot ett tyskt lag med konstigt namn, väldigt jämn match men ledde hela tiden och när de va mindre än en minut kvar gör dom mål så det blir lika, dom spelar man-man i slutet och gör det bra, men med typ 5 sek kvar gör jag(hihi) mål så precis efter målet blåser domarna av matchen, helt underbart !
för jobbigt spännande var den sista matchen !
men imon spelar vi :

9.40 Heden 17
vinner vi den; semi 11.25 Heden 8 och final 14.15 valhalla 2

final då eller ? ohja tagga !!
nu är ja trött som vanligt, kollar fotboll nu men ska nog snart upp till min egna data och lägga mig i sängen och kolla film sen, mys.
hörs senare eller imon :)


bild från sista matchen, dock missade ja denna straffen, eller de va mål men tydligen fotfel, segt, men satte 6/6 straffar i första matchen, kan inte alltid va på topp haha !

puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0