mot uddevalla

yes nu ska ja bara borsta tänderna typ den ska vi åka till uddevalla som sagt,Grattis till världens bästa farfar !!
ja det blir la lite mysigt , vet inte vad ja ska skriva riktigt och har lite bråttom typ, men jag lovar att skriva ikväll när ja nu kommer hem :)

puss


seg

kom hem för lite mindre än en timma sen kanske
igår åkte jag som sagt till sannegård typ vid 12 - 1, träffade sandra där, sen kom coffe, jesper och hans lillebror så bada vi haha sen kom tobbe också.
jag och sandra tog älvsnabben, om den stavas så, över till lilla bommen så gick vi in till stan och sandra köpte lite, och dom andra gick och spela fotboll sen när vi kom tillbaka gick vi förbi där dom va sen gick vi hem till sandra, fixa lite sen gick vi ut igen och åt pizza, hihi, sen gick vi till coop och burger king och träffa, jesper, coffe och tobbe igen sen va vi med dom till typ halv 1 - 1 nånting sen gick vi hem till sandra och kolla film, mys :)
sen när vi vakna idag fortsatte vi med filmen och två filmer till haha, sen kom min mamma och hämta mig för jag orkade inte ta bussen haha (a)
så nu har jag inte gjort så mkt, vi ska nog äta snart, eller tror dom ska börja grilla snart, gott :)
sen ska mamma göra ansiktsmask på mig och färga mina ögonfransar (a) underbart ;*

imon ska ja till uddevalla IGEN haha, farfar fyller år :) sen på fredag kanske liseberg och lördag hel dag hos sandra ? ;o hihi, och blåvitt match på söndag, låter helt underbart ;*


förra veckan i sannegård , sjukt fint va det, klockan va typ 10 på kvällen :)
blev ennu finare senare när de va mkt mörkare ute :)

sandra på älvsnabben haha <3

okej bjuder på den, hade precis badat och sånt (a)


hel sjuk haha

hörs kanske ikväll
puss


ojdå

SORRY, att ja inte bloggat sen typ åhus, har inte riktigt blivit så, men kom ju hem i onsdags, kommer inte riktigt ihåg vad ja gjorde efter det,
eller just det, i torsdags va ja och sandra och kollade gothia, ifk, en match bara sen åt vi i stan sen åkte vi ju hem till mig snabbt och sen vidare till sandra, sov där till fredag,
på fredag sov hon hos mig sen på lördan åkte vi till uddevalla, min kusin hade fyllt år, sen påvägen hem släppte dom oss i stenungsund hos coffe där jesper också va, sov där, mys va de, bada jacuzzi (om de stavas så) och sånt på kvällen/natten, as najs, sen igår då åkte vi hem och idag har ja inte gjort nånting ba sovit i princip.
imon ska ja till sannegård rätt så tidigt :)
ska skärpa mig med bloggandet (a)


paulina och jag i åhus ;*

puss


snabbt

ska typ precis gå bort till planerna hinner inte skriva så mycket och kanske inte kan skriva förens ikväll heller, hörs. Puss :)

mysigt

sitter och väntar på några som duschar, har precs gjort det, spela några matcher sen hoppa vi i havet haha, men nu ska vi och äta pizza :) puss

tiiiidigt

sitter på min luftmadrass nu har precis ätit frukost, så tidigt vill sov haha ! men mitt lag spelar inte först iaf rätt skönt, spelar i hisingen 2 möter trollhättan, skara, kristianstad, höör, g/w land och eksjö idag, haha tagga ! nu ska jag byta om eller nåt. Puss

löööv it

yes jag typ älskar det här, så underbart ochbara varthär några timmar, lekte lite lekar typ eller tävlingar med mitt underbara lag förut, mitt lag vann ofc haha , fick varsin fin keps och t-shirt som de kan hända vi ska spela i ? iaf sen gick jag med några och åt tacobufe, gott, sen gick vi ut på bryggan och ut i vattnet, mys. nu är jag och några till i rummet och tar de lugnt, ska samlas om en timma om lag och sånt :) kanske köpa godis sen om vi orkar . hörs kanske när ja ska sova, bilder kommer ibland @ facebook om ni är intresserade och fler när jag är hemma. love

framme

är framme på hotellet i åhus nu, eller det är ett hotell men vi bor iett konferens rum så knökat med luftbadrasser i ett rum, 26 str vi och de är rätt trångt men mysigt ;* hotellet har ett trådlöst nätverk precis som donken så perfekt så kommer kunna blogga, as gött. alla har typ fixat klart nu så vntar på tränarna och sånt så vi ska få reda på lagen och så, börjar spela imon, vi hörs ikväll. Puss

donken, här va det trådlöst nätverk, hehe

sitter på donken nu, kunde gå ut på internet här så tänkte skriva, as najs ! är i skåne nånstans, snart i åhus typ en timma kvar johanna är cp btw. Puss

ÅHUS

yes håller på och packar och fixar lite, ska åka om en halvtimma, men är typ klar, tror jag iaf, hoppas att jag inte glömmer nånting, känns alltid som det men brukar inte ha gjort det faktist, men ibland är alla , spc tränare, lite taskiga för det ska alltid vara jag som glömmer kvar saker och mina saker som är i hela rummet om vi sover alla i samma rum, okej det sista kanske jag är lite skyldig men ja är inte så slarvig som alla tror ! spc inte så slarvig som min mamma tror ! det är faktist sant !
men känns inte riktigt som att nån tror på mig där, förutom mina slarviga kompisar som jag får hålla reda på saker åt dom, som johanna skulle inte klara sig mycket utan mig ibland ;) haha ;*

men oj nu skrev jag av mig känns, eller iaf ser det ut som.
ska fortsätta fixa klart nu, om det inte finns nätverk på hotellet kan jag inte blogga från min mobil, men kanske någon annan vänlig själ som kan låna ut sin mobil i någon minut ^^ ta det utrycket med en nypa salt om inte ni förstod att jag inte var så seriös, man vet aldrig med folk ;)

annars hörs vi när jag kommer hem, förhoppningsvis innan det :)



puss


svar på fråga

Emma, frågade här i en kommentar vad jag har för mobil så tyckte det var lättast att svara såhär :)

Jag har en Xperia X10, inte mini eller pro eller något, utan den "första" om man kan säga så, en android mobil ifrån sony ericsson :) (vit)


hoppas du blev nöjd med svaret .

puss


Musik

martin stenmarck har gjort en ny singel, en cover, gillare så lägger upp den, tar men hela videon bara för att han är så snygg ;) saknar lite tiden då han va min nuvaranade "eric", haha så kan man nästan se det ju, fast eric är ju bara mums, martin ville jag mer ha som pappa ;) haha ..

<3



en till låt som är go att lyssna på tycker jag.

puss


JAAAA

ja men fyfan vad gött det är !!!
BRA spelade vi också, det va la spelmessigt ganska jämnt mestadels men vi hade endå övertaget bilket syntes i målen 3 - 0 (!!) , marcus sandberg den nya målvakten efter som våran kära christensen flyttat tillbaka till danmark, spelade grymt bra endå, hans första allsvenska match och allt, hysén gjorde mål igen och ja allt var bara för bra ! FÖRUTOM att söder typ skada sig, nära till tårar ffs när han låg och typ rulla för han hade så ont, fick tillbaka blickar på bilder ifrån när han slet sönder korsbandet i en U-landslags match för ett årsen eller något sånt, men det var foten efter en jävlig stämpling eller något liknande, hoppas han inte blir borta !
nä men livet leker la :D hahaa nej men det är helt fucking underbart, ursäkta mina ord val men jag är GLAD !! woohoo !

imon drar vi till åhus ju ! hemma på onsdag och då blire nog lite Gothia tittande, men sandra tror jag ! :)


hade sjukt bråttom till bussen haha ! som va typ 5 min förtidig också -.-

söta linn påväg till ullevi

haha ser helt wierd ut men ah bjuder, btw. vet inte hur många mc flurry ja ätit i sommar, såååå gott ! :D haha

puss


IFK Göteborg - Halmstad


vinst ? ja tack !


sängen

hallå där, yes jag ligger fortfarande i sängen, underbart skönt det är med lov ! även om jag har ångest känns som det är slut snart :( vill inte tillbaka till skolan ! men gött "bara" ett år kvar i grundskolan, så liten jag alltid känner mig .. nej usch nu tänker vi på annat :)

jag har helt enkelt inte orkat gå upp, hihi, resten av familjen har åkt till ikea för typ längesen nu, dom gör ju som sagt om min brors rum, vill också .. jaja.
idag är det ju som sagt blåvitt match, lööööv säger jag bara ! underbart är det, hoppas de inte regnar bara, gjorde det för nån timma sedan men senast jag såg ett fönster(haha) va det sol ju :)


hos farmor&farfar igår :)

jag och sandra i lysekil, haha jag tror inte sandra vill att jag lägger upp bilden jag tar på denna bilden ^^

vi hörs <3

puss


laxbutiken och uddevalla

vid ett åkte vi och hämtade mormor sen åkte vi till laxbutiken, en laxresturang i ljungskile, träffade farmor&farfar där, åt mycket gott !
sen åkte vi hem till farmor&farfar som bor i uddevalla, så mysigt ! älskar att vara där, känns så långt bort ifrån allting, det är det också iofs bara ängar runt omkring typ, underbart !
vi åt lite tårta och drack kaffe haha(dock alla utom jag), hatar kaffe usch !
sen var vi där nån timme så har vart hemma ett tag nu.

imorgon är det blåvitt match och på söndag åker vi till åhus och spelar beatch handboll, kommer hem på onsdag igen :)


åh, vet inte hur många gånger jag,bror och kusiner sprungit runt här och lekt på sommrarna när vi va små!

havet där borta , hehe.

vita&röda vinbär, mums, när jag bara va några år gick jag alltid runt i farmors land och åt upp alla jordgubbar och en massa vinbär !

lööööööv it !

puss


fredag ..

inte för att ja håller så bra koll på veckodagarna under lovet, eftersom det inte spelar så stor roll om det är fredag eller typ tisdag ? aja iaf, jag ligger fortfarande i sängen, vakna för kanske en halvtimma sen, TIDIGT, nu när jag väl kan sova längre gör jag det inte endå ? alltid att det ska vara så.

det känns som jag skriver väldigt surt idag ? ojdå, hoppas inte jag kommer vara sur hela dan idag då ! haha.
men jag är fortfarande trött så kanske därför :)

idag , vet inte vilken tid, ska vi åka och äta på en laxresturang eller något sånt typ vid uddevalla nästan tror jag det ligger, hehe. med familj, farmor,farfar och mormor :)
blir nog mysigt, kanske skriver innan jag åker igen, beror lite på när jag åker, skriver iaf ikväll när jag kommer hem :)


börjar få brist på bilder ^^

puss


lysekil

ja åkte ju till lysekil idag, visste att det inte skulle bli något eric överhuvudtaget men vi åkte ju dit för att äta och sånt , ha det lite mysigt bara.
men när vi står i kö för att åka på färjan så säger jag lite på skoj:

"haha det skulle vara kul endå att åka på samma färja som eric och dom."

för visste ju att nångång skulle dom också åka över där , men så går jag och sandra ur bilden till en liten kiosk typ, jag ba, "SANDRA, det kan vara eric's turnebuss som står där !" för har sett den förut, så ur den minibussen kommer en va eric's dansare !! haha, trodde nästan jag skulle dö ! men ah han typ inte kollade lite när vi satt där, iofs kollade vi nog en del också men endå, sen på färjan går jag och sandra ut för tråkigt att sitta i bilden, så vi går runt en stor fet lastbild och precis på andra sidan står erik (turneledaren) utanför deras turnebuss, och sandra glor in och ba eric va där ! haha, men vi ska förbi och sätter oss typ en bit bort där man kan sitta, sen påvägen tillbaka måste vi gå förbi igen, han dansaren vi såg innan typ glodde sönder när vi gick förbi turnebussen och eriK satt på motorhuven eller va det heter och typ nicka, så ja ba, "hej ;)" haha .

men senare i lysekil när vi letar efter resturang och parkering ser vi den lite snabbt igen,
men sen när vi går in på en resturang där ser man en stor sån tygsak hänga där inne med eric på och så går dansarna och erik runt där, trodde jag skulle skämas ihjäl ett tag där !
men vi satt där utanför och vänta på maten så började dom soundcheka så jag och sandra ställde oss typ vid dörren och kolla lite, några riktigt töntiga killar stod bakom shit asså !
aja sen gick iaf alla dom runt där på resturangen så såg ju både eric,eriK och alla dom andra några gånger, höll på att krocka med båda en av dom som spelar gitarr och en dansare vid toaletterna haha !

ah det blev iaf lite lyckat endå ^^ lite långt blev det här men försökte skriva så lite som möjligt ;o
bilder:


haha en mygga va ute efter mig inatt så när vi tände lampan fick den inte leva mer :)

fan va de regan imorse ! i lysekil sen va de endå ganska fint :)

haha man ser inte så bra men eric i vit hatt ;)

lysekil

puss


morgon

hallå där !
sandra väckte mig vid halv 12 eller nåt, hon är konstig som inte sover längre ! men iaf vi har ätit frukost och sånt nu, ska fixa oss typ.
skulle först åka till lysekil idag, till eric hehe, men de va typ på en nattklubb och 18-årsgräns -.- suck !
och hade det inte vart kl 12 på natten, som jag tror det är, så hade vi kunnat försöka komma in endå men nä de går välla inte nu då. aja
HAHAHHAH sandra berätta precis om sin dröm, SJUK, men om man tänker på oss igår kväll finns det förklaringar ;)
men just det, vi ska nog till lysekil idag iaf, men typ men mina föräldrar, äta och sånt, har ingenting för oss så kan va mysigt :)


bjuder ifrån igår ;o typ orange :(

nu ska vi fixa oss ;*
puss


trött

ja usch va varmt de är , nej '! ska inte klaga, men är typ trött och väldigt varm, det är väldigt varmt i mitt rum känner jag !
sorry för att jag inte bloggade igår kväll, orkade helt enkelt inte (a)
men igår, oj vad gjorde vi igår .. just det, va ju i stan och det, sen drog vi hem till sandra, gjorde typ inget spc i en timma eller nåt, sen träffa vi jesper hennes kille, låna hans mobbe, hihi, åkte och köpte godis i nån godis affär sen coop och köpte dricka, chips och lite sånt, mums.
sen träffa vi jesper en snabbis igen sen gick vi hem till sandra och tjocka oss hela natten, mysigt !

så idag va de riktigt segt att gå upp men sandra typ tvinga mig att göra mig iordning till slut.
iaf vi åkte till sannegård där vi låg och sola/bada några timmar innan vi gick hem till sandra igen och gjorde tacos, gott ! sen åkte vi hem till mig och nu har vi varit här ett tag.
mitt rum kokar över :(
står saker som är min brors här också för dom ska göra om hans rum -.- trångt kommer de bli inatt men haha mysigt ;*
aja , sandra tyo ba "jag är trött .." la sig ner i min säng och jag tror hon sover nu ! haha söt .

bilder ifrån förut :





haha sjukt mobbat ! men ah mer bilder finns @ facebook

ha d !
puss


hemma en snabbis

kom hem nu för att hämta lite saker, ska ju sova hos sandra inatt
gjorde eller köpte inget spc i stan förut men mys.
ska åka till sandra nu så hinner inte skriva mer, bloggar kanske mer ikväll ;*


fina vi är ;*

puss


bråttom

min buss går om typ 10 min så är lite stressad !
borstar tänderna just nu, ska åka och träffa sandra, ska till frölunda torg, orkar inte stan, blir la bra, sen ska jag sova hos henne antagligen , ska hem innan och hämta saker mm, ska färga johannas hår typ idag eller imon också ? aja det hinner jag :)

nu måste ja dra !


fyfan va mobbad bild, bjuder på det i all stress !

puss


hemma

kom hem för kanske en halvtimma sen, har haft en mysig dag :)
jävlar va det blixtrar och har sig , i flera timmar har det hållt på ju, kan inte fatta det, hela tiden lyser hela himlen upp , men jag tycker om när det blixtrar och åskar, häftigt på något sätt, gillare helt enkelt.

men nu är jag trött, och varm, ska nog vara med sandra imorgon, eller idag blir det, får se om vi ska bada, tror det ska regna imon men endå vara varmt ? om inte annat badar vi på onsdag ! hehe.
blir ett kort inlägg nu, bara jobbigt att läsa mycket endå ;)



kvaliten blir så dålig när man lägger upp bilderna, men det står Sofia på hjärtat.

lägger in fler bilder imorgon :)

puss


varmt

ja det är jobbigt varmt ute OCH inne, det är inte så mycket sol men så varmt, typ åskväder eller nåt.
jag har iaf varit vaken några timmar nu, har bara gjort ingenting kollat på tv och sånt, kollar inte så mycket tv nuförtiden förutom film då, förr var det enda jag gjorde va att kolla på tv, förvånad att jag inte fick fyrkantiga ögon haha ! va iofs några årsen nu.
men iaf idag ska åka dit min moster har en sommarstuga typ, jättemysigt.
det är nära en sjö också så ska kanske bada, får se om jag känner för det.

har inte så mycket mer att säga, skriver mer ikväll när jag kommer hem.


kör på osminkat idag, det är för varmt ! ;*


dagens kläder typ .

puss


SPAAAAANIEN !!

ah fyfan va gött va !
hade holland vunnit vet jag inte vad jag hade gjort, dom spela såå fult och nä usch fick typ damp på dom, och spanien  spela mycket bättre hela matchen så resultatet var mer än rättvist, så fuck alla som inte höll på spanien :)
har ju inte vart så jätte insatt i VM, men de senaste har jag kollat lite och har ju endå alltid haft nåt lag jag hejat på, och nu i slutet blev ja mer och mer intresserad och finalen var ju bara ett måste att kolla på !
och är inte David Villa snygg då eller !? hehe as najs juu ;*



puss


seg

mm, är trött och seg i hela kroppen, ont gör det typ, men men jag har haft en bra vecka !

imorse spelade vi kvartsfinal ju mot alexandria eller något sånt, vet inte vilket land dom kommer ifrån eller är det ett land ? bra koll ! men det är ett sånt lag som inte alls ser bra ut, inga riktiga skor/kläder och sånt, men jobbiga att möta endå, onödigt jämnt va de i början också, men vann tillslut eller ah vi ledde hela tiden.
sen en timma senare var det semifinal, mötte ett danskt lag, fattar inte hur dom inte kom till A ? dom va bra och det va tufft och vi förlora, vet inte med hur mycket , inte så jättemycket tror jag inte, vet faktist inte, hehe.

det va surt att åka ut i semi, precis som för 2 årsen fast då va vi i A , äh får satsa på vinst nästa år ?
nu taggar vi om till åhus beachhandboll om en vecka, så grymt roligt är det, wohoo är sjukt sugen på beachhandboll , as najs !


har inga bilder ! men lite tråkigt som sagt utan nåt så får bli denna från tåget till götene om ja inte minns fel.
helt trött nu så fick inte bli något nytt ;*

puss


yeees

mm gött är det ! spelade först 16-delsfinal mot ett lag från färörna, vann lite jobbigt men endå inte jättesvårt, det var vid 2 ,
 innan det vid 8 var vi på heden, kollade lite matcher, vårat andra lag hade gått till A så kollade på dom men dom åkte ut första matchen vid 9, synd, sen var vi på heden tills vi skulle till guldheden där vi spelade, efter matchen åkte vi tillbaka till heden, åt och kollade mer matcher såklart,
 sen tillbaka till guldheden vid 6, klockan 7 spelade vi åttondelsfinalen emot ett tyskt lag med konstigt namn, väldigt jämn match men ledde hela tiden och när de va mindre än en minut kvar gör dom mål så det blir lika, dom spelar man-man i slutet och gör det bra, men med typ 5 sek kvar gör jag(hihi) mål så precis efter målet blåser domarna av matchen, helt underbart !
för jobbigt spännande var den sista matchen !
men imon spelar vi :

9.40 Heden 17
vinner vi den; semi 11.25 Heden 8 och final 14.15 valhalla 2

final då eller ? ohja tagga !!
nu är ja trött som vanligt, kollar fotboll nu men ska nog snart upp till min egna data och lägga mig i sängen och kolla film sen, mys.
hörs senare eller imon :)


bild från sista matchen, dock missade ja denna straffen, eller de va mål men tydligen fotfel, segt, men satte 6/6 straffar i första matchen, kan inte alltid va på topp haha !

puss


snabb

får skriva lite snabbt eftersom det blev så dåligt igår och idag kommer jag inte va hemma så mycket, förhoppningsvis.
måste skynda mig eftersom ja ska va nere i kors om 10 min och åka me jeffe till heden, dom ska ju spela nu, hoppas de finns många róliga maycher (y)
nej nu måste dra ska nog till johanna snabbt innan.

puss


Sällskapsresan

hahaha är inte dom filmerna bra då eller ? haha humor !
ska kolla SOS sällskapsresan nu, somnar ja gott sen, helt slut i kroppen och huvudet typ, plattat mitt hår typ klart nu också haha gött, ska upp 7 imon också :( seeegt men värt I guess .
men ni får ha de gött, skriver mer imon.

puss


ojdå

har inte hunnit eller ba glömt uppdatera så mycket idag, imorse hann jag inte eftersom vi skulle åka rätt så tidigt, sorry för det, sen när ja kom hem va ja trött, ville duscha äta och sånt sen har de inte riktigt blviit av bara, men nu så :)

idag va kul haha, vart på heden typ hela dan, soft, förlora första matchen tyvärr men usch gillade inte dom vi mötte hahah ! sen andra matchen blev det lika, kunde lika gärna vunnit, men hade inte spelat någon roll, lika eller vinst hade gjort så vi kom 4 i gruppen, så spelar inte förens 14.20 imorgon, hade vi förlorat hade va vart vid 9, segt ! men ska endå in vid 8 med johanna och jeffe, jeffe och det andra lgaet spelar då så ska kolla :)
hoppas dom vinner och inte åker ut så tidigt .
kollar la andra matcher på heden där imellan också sen ska vi spela på guldheden.

match imon, 14.20 guldheden 6, vinner vi är det 19.00 på guldheden 5

vinner vi dom är det spel på heden sen final på valhalla på söndag, haha satsar på det ffs !
ja har väll inte så mycker mer att säga om idag och så, brönt mina kinder :( haha oskönt ! hoppas ja inte är lika röd om kinderna imon haha, men hoppas fortfarande att solen är framme , underbart är det !
nu ska ja inte tråka ut er mer


hahah handikap bild, men den bästa av dom på mig kan ja lova haha ! därimot va dom värsta bilder överlag inte på mig HAHAHAHHAHAHA, aja, ser rätt brun ut endå (a) kanske ba jämfört me hon andra .. haha

puss

btw. bilden är ifrån Rebecca Honnér @ facebook.


BLÖTT

beskriver typ min dag haha !
när ja gick va min buss vid 12 idag började det såklart att regna, typ slutat nu ? har alltså blivit väldigt blöt idag eftersom vi spelar utomhus och två sunkiga omklädningsrum att trängas i med typ 20 lag till, mm underbart, men första matcher va mot ett inte så bra lag, haha sant, så vann ganska lätt men vi missade rätt mycket eftersom det va så blött och bollen blev så hal så det va inte så lätt att få grepp om den, men vinst är vinst, andra matchen va mot ett bättre lag och det va väldigt jämnt endå, förlorade med 2 bollar men kunde lika gärna vunnit med 5 eller nåt, aja.
tagga två vinster imon då ? ohja, ska va finare väder också GÖTT !

hela dan har ju gått nu och ja är svintrött typ, ba värma mig nu och mysa så hoppas vädret blir som det ska imon ! lite mer taggad när solen är framme. ;)

kanske lägger upp lite bilder sen, fåååår se.

puss


frukost

tja, sitter och äter frukost här nu, usch gillar inte att äta precis när jag gått upp typ, men måste väll annars blire inte lika lätt att spela :p
aja somnade iaf typ efter halv filmen så stängde av, kollar kanske resten ikväll, vet ju redan hur den slutar endå.
nä nu ska jag fixa lite sen höra med johanna hur hon kommer till matchen, sen ner till bussen (y)
hörs.

puss


film

börjar bli trött nu och har typ ont i huvudet, tror jag ska stänga av datan nu, ska iaf kolla en film, kalle och chokladfabriken tror jag haha, sett den tusen gången men den blir man ju lite glad av , vet inte om jag kommer orka kolla hela endå.
ska upp vid halv 11 imon, vara på backa plan 12 och hoppa på sandras buss som idag, men ska inte till heden ju utan byta nånstans där vi ska träffa amanda sen till överås.
matcher imon:

Överås 5 14.20 & Överås 5 18.25

back to heden på fredag, gött !
nu ska ja kolla film och hoppas jag vaknar piggare och utan ont i huvudet imon !


yes sämsta bilder I know, men det är mörkt för det första, och blir tråkigt med för lite bilder så, here you go.

puss


VM

har inte alls kollat mycket VM, bara några matcher, hejat på portugal, argentina och spanien, lite danmark också, bara spaninen kvar och dom ska ju spela nu emot tyskland så måste kolla .. HEJA SPANIEN alltså !
rädd för att dom inte kommer vinna, men hoppas och får väll tro det, haha.
nu ska jag konsentrera mig på tvn, hehe.

puss


första dan

yes, nu är första dan på partille över, eller ah. spelade ju ba en match idag på heden, kollade lite innan som sagt, efter också så kollade vi på vårat andra lag eftersom vi har två,
våran match blev det lika i , fast vi hade vunnit om inte domarna va så fucked up(sorry för ordvalet) men sant, och lite annat också kanske men jaja, förlora inte iaf, de andra laget typ förlora stort, synd men ah, vi tar igen imon båda lagen, då spelar vi på överås ist för på heden :( haha, heden är bäst ju. aja får se men tror inte ja drar till heden något imon.
nu ska ja ba ta de lugnt, typ as trött haha, blir la film inatt med, naaaaajs, sugen på glass eller något .. tror jag går ner och tar det faktist, skam ! åt ingen twister idag !!! det är ju typ partille glassen !? får bli imon .. eller det kanske bara finns så mycket på typ heden och valhalla ? aja får köpa extra mycket på fredag annars, haha gott !


haha våra luffiga tröjor, typ vanlig t-shirt, as kasst, får ju aldrig nya riktiga tröjor -.- min är så jävla stor på mig också :( efter en match spc bara den hänger hahah, alla tror ja viker upp mina shorts MER än vad jag gör också för dom syns typ inte, men det är faktist tröjans fel !

puss


PARTILLE

åh as najs, idag börjar det, som man har längtat ! haha
nu har jag iaf ätit frukost och sånt, ska fixa lite och packa ner lite saker sen vid 12 ska vi åka in till backa plan, träffa sandra, eller hoppa på hennes buss till heden (y) najsnajs,

match 16.05 Heden 7

om nån är intresserad haha, men ska kolla lite andra matcher och sånt först, finns alltid nåt att kolla på, underbart.
nej nu ska jag fortsätta med vad ja nu gjorde.
hörs antagligen när jag är hemme igen.

puss


hihi


mhh .. mums ? HAHAHAH

"Visa lite dansmoves"

puss


tränat

hallå där, tänkte uppdatera efter jag hade vart och klippt mig, men hade så lite tid innan träningen så hann inte, sorry för det.
nu sitter jag typ och väntar på tiden, okej inte riktigt, har ätit, duschat mm. ska platta mitt hår typ nu så är det platt inför imon, kommer inte orka platta det så noga innan vi åker in till stan, ska inte spela förens 16.40 om jag inte minns fel så ska åka in vid 12 och kolla lite andra matcher och ba ta de lugnt, as najs !
igår kväll kollade jag film och sånt sen va ja endå inte trött så va inne på datan men blev tråkigt så låg typ ba och försökte sova en timma eller något, men blir la så, kommer va trött varje kväll nu antagligen, cuper, spc partille blir man rätt trött av, mycket roligt ! haha får se om vi går på discot iår som vi gjorde några år förut , lite roligt att gå med alla tjejer sådär ! :)
och det verkar inte som tränarna satsar, iaf inte på ett spc lag eftersom det är två "jämna" (då det kan gå hur som helst i vårat lag) så dom kan inte ha nåt att skylla på för att vi inte ska få gå, fuck morgonmatcher :) haha aja. vi går iaf inte på invigningen ikväll, inte så jätteroligt när man vart på den några ggr, typ samma varje år.
ikväll blir det nog film igen, mamma mia ? funderar på det, så bra !
igår såg jag G som i gemenskap, gammal film men gillar den ! hihi ..

eric saade på SVT 1 kl 20.00 också, haha har inget för mig så missar jag inte (a) nörd ...


haha ser ut som jag tappat hår eller nåt ? G och Mamma mia iaf.

puss


morgon

gick inte upp riktigt nu men, vaknade för ett tag sen av att de plinga på och sen hörde jag mormor där nere haha, så söt, men va för trött för att gå upp men senare fick jag ett sms av mamma så sa hon att mormor va här och ja kanske skulle vakna haha, gick iaf ner då, ätit frukost och så och nu går mamma och mormor  runt här och babblar haha .
ska klippa mig vid 20 i 2 tror jag det va, har redan glömt igen, sen träning ju, imon partille !! haha vet inte hur många ggr ja sagt det nu, men aahhh de e grymt ju,hoppas vädret blir bra också så blire perfekt.

puss


inte trött

 det som är bra/dåligt med sommarlov ibland är att man inte kan sova på natten, just nu sitter eller halvligger jag och lyssnar på musik och löjlar mig lite med paulina haha, sjukaste ! lagen har kommit nu så vet när ja ska spela och sånt nu, synd att ja inte kom i samma lag som paulina tkr jag ! :( och sen kan man alltid ha lite andra åsikter om lag/tränare mm, men det tar jag inte här utan det får diskuteras i mitt huvud, okej det där lät bara konstigt ? haha , aja detta är bara segt att sitta här, inte så många som är så mycket till underhållning vid den här tiden ? och det kommer säkert ta ett tag innan jag somnar också.
men ska klippa mig strax efter 1 imon, sen vid 10 i 4 tror jag är det träning, fick man också reda på för några timmar sen (y) men de e väll kul, hoppas de inte blir något jobbigt bara haha !
men ska inte tråka ut er mer, hörs .


haha här var det mörkt, men bättre än inget. just nu iaf !

puss


duktig

haha jätteduktig är jag, har duschat för ett tag sen, och ätit och så, men innan det gick ja med pappa ut och sprang ! senast vi sprang var en och en halv vecka sen, och det kändes faktist bättre nu, har levt nyttigt sen dess tycker jag, har aldrig hänt förut men nu börjar jag få ångest och jag är för onyttig utan att ha tränat, nej jag är inte rädd för att jag är tjock eller nåt, men får ångest över min kondition :( men nu ska jag bättre på den igen :D har ju varit bättre.. även sämre tycker jag så är på rätt väg hihi, haha !
men nu sitter jag här och lyssnar på musik och lite sånt, klockan är ju inte så mycket än men hinner inte med någonting mer idag, orkar iaf inte. ska nog ner och ta nån god frukt eller något, vindruvor eller mango ? mums !
imon ska jag iaf klippa mig typ mitt på dan, får se vad som händer efter det, åh jag längtar iaf sönder till partille som börjar på onsdag !!
typ sommarens höjdpunkt inom handbollen, VARJE år ! ohja så bra, ni kommer bli uppdaterade här hur det går sen iaf, om ni inte spelar i mitt lag och redan vet iofs haha, ska ha två lag iaf och det är ju sååååå härligt att lagen inte kommit ut än, som vanligt .
aja nu blev det änna för långt !


just nu, osminkad och sånt, bjuder på det ;*

linnet jag köpte idag, även ett likadant i rosa.

puss


shiiit

haha sommar och allt, började bli sugen på att blogga igen, typiskt, tröttnar ju så lätt verkar det som, men ska la skärpa mig, det är kul ibland (a)
haha, men ja ny header fick det bli, lite fail tycker jag men får duga, gillade inte den andra längre, och eftersom det typ va 100 årsen ja blogga senast har det hänr väldigt mycket så tror inte jag ska skriva allting, haha vet endå inte riktigt vad som har hänt.
ska inte skriva så långt men kan endå berätta om min senaste vecka eftersom det hände rätt så mycket då typ, eller ah ganska :)

förra fredagen åkte vi till varberg, johannas husvagn, firade midsommar där, mysigt mysigt! kom hem igen lördag eftermiddag typ, minns inte om jag gjorde nånting på lördag kväll men det känns som det , aja.
söndag var det blåvitt match, svenska cupen, sjuuukt spännande match, låg under med 3-1 efter 20 min typ, samma när det var en kvart kvar, slut står det 3-3, förlängningen blir det 4-3 i baken när det är typ en minut kvar, segt. men saknat matcherna så det va gött.
måndag, sov hos sandra söndag-måndag, upp vid halv 7 och in till centralen, träffade becca och sofia, så åkte vi till skara sommarland hehe, mys.
tisdag åkte jag och becca 3 timmar tåg och buss till götene haha, allsång grej där i berts nya äventyrsland typ, eric saade var där därför vi åkte dit men va skönt och riktigt kul att åka iväg kände jag, vann även att träffa eric bakom scenen efteråt, så kan det gå.
onsdag , slapp dag men på kvällen gick jag på bio med linn, sex and the city 2, as bra, trodde den började 20.30 men var visst 18.00 , men prata med dom där så fick biljetter till 21.15 ist så det var bra ! sov hos linn sen.
torsdag åkte jag och becca till hunnebostrand, sjukt gött väder var det, men åkte dit för eric saade's sommarturne var där, grym är det, andra gången vi är på den men de är gött, han tar upp en tjej varje gång under en viss låt, haha ops det fick visst jag göra denna gången, haha, roligt roligt.
fredag var det dax för bio igen med linn, twilight filmen eclips, sååå sjukt bra ! jag dör.
lördag riktigt varm dag, närmare 30 grader tror jag det var, var i sannegård med sandra och sola och bada, underbart gött ! sen sov jag hos becca.
söndag åkte till båstad, invigning av tennisveckan, haha undra varför ? jo eric såklart, förvånad ? nej ..! becca åker typ med för erik, JA med K, alltså inte eric saade, utan hans turneledare, förövrigt riktigt snygg, HAHA, men han var inte med idag så va lite tråkigt för becca tycker jag, men eric är inte fel , enligt mig alltså haha ! han blöev lite förvånad över att se oss där också, haha kommentar ifrån honom: "är du här också ? ser man dig överallt nu?" haha ojdå (a) nä men de va kul och härligt väder vare också !

bilder


sne men johanna i varberg

jag och linn på matchen

i götene, min axel i hörnet, kände inte för bilden där vi båda syns haha !

i hunnebostrand haha

bilder ifrån det andra har jag inte <3

idag är det ju måndag och har vart med sandra i stan, köpte två linnen, kan lägga upp bild senare, ska nog ut och springa snart, döda mig ! men på onsdag börjar partille cup, underbart har längtat sönder !

puss


RSS 2.0