ätit precis

ja, nu har jag ätit precis, skolan funkar ju, har gått en halv vecka nu ju, och imorgon ska vi vara på rambergsvallen hela dagen och ha friidrottsdag, och nu regnar det ju och kommer säkert göra imorgon också, var härligt .. kommer ihåg förra året va varmt då ju, hade vattenkrig där och allt, haha när vi hällde vatten över läraren xd och våra två mentorer och dom andra bästa lärarna på skolan kommer inte jobba kvar till hösten för vis ka itne få några nya 6or så blir inte så många elever så en massa lärare måste sluta, sjukt dåligt, asså har gått på denna skolan i 3 år nu och har haft 7 olika mentorer, och nu ska vi få 2 nya igen, det suger ! skönt att det ba är ett år kvar . kollade lite gymnasiegrejs förut också, asså det är sjukt segt och jobbigt eftersom jag inte har någon aning typ vad ja vill jobba med sen, och tänker inte gå natur eller något sånt tråkigt, men vet ungefär nu vad för linje typ men vet inte om det känns rätt .. sjukt jobbigt iaf, men det löser sig.
ska kanske till johanna en sväng senare , nu ska jag kolla lite tv tror ja ;p haha.

pussar


glöm inte bort att du är ... (!)

Jag saknar mig mormor just nu känner jag, får ringa henne igen imorgon <3

har inte haft tid att blogga innan idag typ, och nu har ja ingen lust pågrund av olika saker ..!

pussar


TIPS !

åh, något som är enkelt och så himla gott är, rostat bröd och tsatziki, haha som jag inte ens kan stava till ?
men iaf, det är ett MÅSTE att pröva jag säger bara det. underbart gott, gjorde det själv idag


riktigt gott.

pussar


idag

vi tog typ lite bilder idag på hemkunskapen ^^


kok nästa ? nje ...

mh ser ju gott ut haha


tänkte ta kort på maten, men hann äta upp innan ^^ haha gott faktist ;)


myysigt .. ser helt wierd ut !?

johanna, mattis och jag dåååå :) fint :')

johanna kände sig söt ;*

sävehof vann ju matchen förut, så dom är i final nu ;) va typ fult på matchen, kanske ni som kollade på tv såg om ni nu gjorde det, det var kul och kolla iaf, herrhandboll är bra handboll haha, och spc när det är två av dom bästa lagen i sverige som spelar, dröm matchen för mig är kiel - flensburg i tyskland, nån gång , nån gång ;) det kommer komma, fast det får inte gå för många år för då kommer spelarna antagligen vara helt annorlunda, vill vi ju inte ;) mycket bra svenskar i de lagen också :)
men nu sitter jag här och kollar 2 and a half men , SÅKLART.
imon är det träningen igen, och becca(hering) fyller år också (: <3

pussar


hemma

har vart hemma typ en halvtimma, klarade första dagen igen haha, men skolan gick snabbt, har ba 3 lektioner varav en är hemkunskap så då lagar vi ju typ bara mat, men men.
jaja, åker ju till partillebo hallen senare, matchen sänds även på tv4 så kanske ser mig om ni kollar ? ;o haha.
nej nu ska jag ta nåt litet och äta typ ?
kommer bilder sen från hemkunskapen.

pussar


skola imon ..

asså ja vill inte ! haha, okej kanske lite skönt att komma tillbaka, har inte sett vissa på jättelänge och lite sånt, men alla tråkiga lektioner vi har och sånt .. nej tack. men vad ska man göra, 6 veckor till sen slipper man skiten i typ 3 månader ;) elr hur långt sommarlovet nu är :p . ska även ha friidrottsdag på torsdag och glöstorpsloppet som det så fint heter på fredag, lite kul, friidrottsdagen var iaf helt okej kul förra året, hela skolan äter ju iaf på donken haha, eftersom det typ är det enda bra som ligger nära rambergsvallen ;* blåvitt match på torsdag också, jag tränar typ varenda träning annars och ifk matcherna börjar bli viktiga nu, och det är inget spc handbolls mässigt på länge nu så jag klarar mig ;)
men skriver kanske imorgon på morgonen, annars efter skolan, om jag överlever ;*


typ gammal bild men ;*

pussar


god morgon

gick upp för inte så längesen, sitter och kollar tv nu funderar på att ta någonting att äta, är mer sugen på glass dock haha, ska duscha snart också :)
åh jag hatar att det är skola imon igen, 3 veckor sen sist ju, har känts som sommarlov elr nåt, gött men orkar inte med det imon igen, men vad ska man göra, om några veckor igen är det ju sommarlov ;p
idag kommer jag nog inte göra nånting, får väll se vad som händer :)
imon ska ja in och köpa typ 10 gais - blåvitt biljetter och kanske gå på sävehof - guif tror ja de är, herrarnas semifinal i handboll :)
jag glömde också säga igår att bilden var beccas ;*

pussar


eric

ja det var la lyckat förut får jag säga ;*
men sen blåvitt matchen, fuck it, men söder är bäst ! (L) åhh han är kärlek. men vafan vi kommer, på ullevi är vi starka ! kanske ba kan gå på matchen på torsdag, beror på om jag kan hoppa träningen, vill gå !


han är snyggast, och jag gör fulste minen men typ munnen, så det slipper ni se , haha <3


blek och härlig, haha, vi väntan typ ^^ och nej han var inte utomhus, så har inget svar på solbrillorna ;)

pussar


påväg hem

sitter i bil påväg hem nu, haha vi va typ bland dom äldsta förutom jobbiga mammor haha, men de skiter jag i , de va kul endå och eric är ju för snygg ? ;) iaf, kommer nog lite bilder ikväll, haha han fick en teckning som en tjej gjort på dagiset för hon är typ kär i honom och bad mig ge den till honom, gulligt, han verkade bli glad för den iaf ^^ han gjorde iaf 2 hjärtan på skivan och så prata vi lite och innan han gav tillbaka skivan skrev han dit ett till hjärta (a) men ba söt ;* de va ju värt 20 spänn för skivan för att få träffa honom , aja ska lämna becca sen ska ja till morfar :) pussar

stenungsund

står här i stenungsund nu, tänkte blogga imorse men hann aldrig det då, bussen gick 20 i 10 förut så va här strax innan halv 11, kolla runt här lite och det stod inget folk framför scenen, vi ville stå längstfram så ställde oss, och som jag trodde ställde sig massa annat folk här efter det, han kommer kl 12 så är typ 25 min kvar, just det, har inte sagt vf jag är här, eric saade kommer hit, haha . nä nu ska jag inte skiva mer, hörs sen. pussar

stenmarck ;p

kolla runt lite på youtube och hitta detta gamla klippet från 2005(?), kom ihåg när jag kollade på detta och det var första gången jag såg Martin Stenmarck, höll först inte med mamma när hon sa att han va snygg, men för alla ni som känner mig vet att jag blev fast ;) haha, visste att han skulle vara med i melodif. samma år och väntade vecka efter vecka för att han skulle vara med.
blev såklart överlycklig när han vann, och redan innan han var med första gången i melodif. började jag sätta upp bilder på honom på min vägg och det slutade la i minst 70 bilder uppe på väggen , sen gjorde vi om mitt rum så fick inte sätta upp dom igen, satte då in dom i en pärm, där dom fortfarande sitter ;) och nu var det la 2,5 årsen jag träffa honom senast, men snygg, det är han ;)



pussar


fredag !

ja, har inte skivit något idag heller, dåligt av mig, men det blir bättre, idag var ju sista dagen på praon, både skönt och tråkigt, kommer sakna dom små ^^ men annars har det varit bra, igår var träningen bra också tycker jag, lik den i tisdags förutom att den kanske var lite jobbigare, men fortfarande känns alltidng väldigt bra träningsmässigt just nu, härligt ! :)
ja som sagt ska ja med Becca till stenungsund, har varit väldigt fram och tillbaka med det :/.. trodde ett tag inte det skulle bli av, jag som lovat en tjej på dagiset att jag ska göra en sak åt henne där, men det blev till slut jag och becca som åker :) kul.
kollade handboll förut, på tv, lugi - sävehof, får väll hålla på sävehof eftersom dom typ är från gbg, men idag håller jag på lugi så sävehof får kämpa lite för finalplatsen ;)
IFK match imon också, dock borta men mot åtvidaberg elr va dom heter som ligger sist, alltså dom enda som ligger under AIK !? hahah, elr gjorde iaf ? aja, hoppas därför på vinst !?
men kollar talang nu :) åh nu kom en reklam med EMD i ;) hahaha , kul sommarminnen som innehåller dom :') kommer fler i sommar, roliga upplevelser man kan vara med om som innehåller "kändisar" även om man gillar dom eller inte ;)
men nu ska jag inte skriva mer.

pussar


dålig uppdatering

har vart dåligt med uppdatering, men igår var jag bara trött och orkade inte riktigt, men dan överlag va la bra och sen sov jag väldigt mkt ! haha, typ det enda jag gör nu för tiden ? ah men dan har vart bra idag med, ska äta typ n och kanske vila lite, såklart, sen är det träning, göööött typ, och det är grymt skönt att vi inte tränar på fredagar längre, underbart, och på lördag åker jag med rebecca honnér till stenungsund, va ska vi gö där !? ;o okej, en del vet nog av olika anledningar, annars får ni se, vet bara att det kommer ta en timma med buss och vi ska vara där på förmiddagen så koommer åka rätt tidigt :p, sen när jag kommer hem ska jag antagligen till morfar för han fyllde år igår :)

pussar


:)

vet inte vad ja ska skriva som rubrik
men ja har precis kollat på cougar town (y) innan dess har ja tränat, duschat och ätit :) träningen var bra idag, länngsen en träning var liksom bra och rolig, har antingen vart tråkiga, jobbiga typ eller väldigt flamsiga, men idag va det allt i samma så det blev liksom bra! härligt. kollar inter - barca nu, eller tvn är på så kollar lite ibland, väntar mest på att scrubs ska börja efter (a) haha.
men nej nu ska ja inte skriva mer.


haha, becca och jag i Danmark, ser helt lost ut, får bjuda på det ;*

pussar


träning sen

har inte skrivit något idag innan, orkade inte sätta på en data innan jag gick,
dagarna går väldigt fort nu känns det som, idag har ja fått pärla en massa känns det som, haha om dom frågar om ja kan hjälpa så gör ja ju det sen orkar dom inte mer men jag måste enligt dom göra klart, så sitter dom bara och kollar på typ haha, och jag har aldrig sett någon skratta så mkt och tycka det är så roligt att åka rutchkana, elr hur det nu stavas, som idag, haha så gulligt !
ska åka och träna om typ 2 h , kommer bli mkt jobbigare träningar nu, oskönt, men bara 2 träningar ist för 3, skönt, haha.

pussar


2 and a half men

låg med datan i sängen och lyssnade på musik förut så va ja så trött så ja la mig på ryggen lite så somna jag, haha låg och sov rätt längre tror jag, riktigt skönt men ja segt att gå upp sen igen, haha, men gick ner och åt lite och kollade på guldfeber, nu ligger ja här med datan i min säng igen och kolla 2 and a half men, (y) nya avsnitt ju och jake börjar ju bli snygg nu när han är stor ;) haha

pussar


ny vecka

ja nu har första dagen av den här veckan typ över, eller jag har kommit hem från praon och är som vanligt trött , hade lite ont i huvudet förut, men det är bättre nu. ska nog inte göra nånting idag, orkar inte, ska nog sova lite sen.
på dagiset idag gick det bra, fich ett litet hjärta av en tjej, haha, dom är söta när dom alltid ska hålla handen och sitta i knät, men när dom börjar klättra och dra i en kan de bli lite jobbigt, men man överlever ju :p
nej nu ska jag göra toast elr nåt ;*

pussar


Hiss eller Diss ?



märkte när vi var i danmark för 2 veckor sen att i danmark och framför allt i norge är det mode med "heldress"


här är exempel på sådana, det är alltså som en overall, byxor och tröja i ett, gärna med luvva på.
vilken modemiss skulle jag säga ? tycker tjejerna i norge , eller killarna, verkligen detta är snyggt ? första gången ja såg det påväg till danmark trodde jag först det var ett skämt att dom gick runt med dom på skoj typ, men det värsta är ju att det är mode ?
nej jag hoppas inte detta modet kommer till sverige, jag kommer iaf inte gå runt i en sån, mode eller inte !

fet diss från mig !

pussar


handske

ja som jag skrev förut så skulle ja dammsuga, och ja det gjorde jag, sen har jag ätit och lite sånt ska snart hoppa in i duschen, imorgon fortsätter praon ju, andra och sista veckan ^^ men det blir la kul, ser dock inte fram mot att gå till skolan igen nästa vecka .. men men snart är det ju typ sommarlov ;) hääärligt, och ja går fortfarande på adrenalinet ifrån vinsten förut, ohhhh ja känner att blåvitt är på gång asså, mkt om blåvitt idag men det är ju DAGEN då det vände, dagen ..


och här har vi vänster handsken som räddade ifk från ett 2 - 2 mål som kunde förhindrat vinsten ! <3

den luktar faktist gott men är fortfarande alldeles blöt av svett haha !
även min bror trodde att han kunde få den av mig, men så dum är jag inte :p haha ;*

pussar


ÄNGLARNA ÄR BÄST ..!

åhh det är så j*vla gött !!!!!! efter 4 min stod det 0 -1 till elfsborg, då tänkte ja ba .. nejj ! inte en sån här match till ! men sen efter några grymma lägen 1 - 1, sen snyggaste frisparken som typ smeker ribban och går så lätt in i mål !! halvlek står det 2 - 1, andra halvlek hände inte så mkt förens det inte var så lång tid kvar tredje målet, då kom lättnaden, vinst liksom, sen fjärde målet sen sa jag till linn, en till då en till ;) va händer, söder gör femte målet och vi skriker va lycka, seriöst, ÅRETS VÄNDNING, helsingborg kan ta sig nånstans, änglarna är på gång !!
stannade kvar som nästan alla andra ifkare och gjorde vågen tsm med spelarna, så kastar kim christensen(målvakten) ut sina handskar mot oss och en kommer precis mot mig så självklart fick jag den ! ;) kanske tar kort och lägger ut här sen, bevis liksom ;) och det va två småkillar som ba, kan vi få den ? ja ba, haha fuck no :D nä men de kunde dom ju glömma sen smög dom bakom mig och linn när vi skulle gå ut för att kunna ta den, haha !
och bussen hem, vissa stoppknappar funka inte som vanligt typ, och såklart funka ingen runt mig .. men det var någon snäll kille lite längre bak som typ såg att ja tryckte på knappar för han tryckte längre bak åt mig, haha, trodde först han med skulle av men de va ba jag som gick va på den hållplatsen, haha, det tackar jag för ;*
nä nu ska ja typ dammsuga , tråkigt.

pussar


IFK sen

ja nu har jag gått upp, ska börja fixa mig snart sen ska ja träffa linn vid halv 12 och halv ett börjar matchen mot elfsborg, nä nu har jag sagt detta för många gånger men en VINST !? skulle sitta fint nu. hysen är ju tbx igen och söder , så då kanske dom kan börja göra mål ? tkr iaf jag låter bra!
nej nu hinner jag inte mer :)

pussar


kläder

här är det jag köpte idag :)


adidas tröja från stadium 699 :-
tröja från gina tricot 249 :-


enkel tröja från gina 149 :-
annan randig från gina 199 :-


låga converse från stadium 699 :-

ser ut som ja har längsta fötterna haha :p men ska kolla jakten på julia nu ;)

pussar


Hej Hisingen

ja nu var bjurslätts tiden över, aldrig en match som bjurslätt igen ;) lite läskigt :p
haha, förlorade båda matcherna idag men gör itne så mkt, första matchen var det jämnt tills vi fick spela 4 mot 6 och då rann det iväg, och andra matchen spelade vi ju som hisingen och mötte då 94/93or och förlorade med 3 bollar elr nåt, och det vi spelade väldigt bra, det va bra om man jämför med hur det gick sist vi mötte dom ! haha.
åkte in och köpte lite kläder och ett par skor innan matchen, lägger ut bilder på det här i bloggen lite senare, nu ska jag snart äta :)

pussar


Hejdå Bjurslätt

idag spelar vi våran sista match som bjurslätt, både tråkigt och roligt, har spelat i bjurslätt  .. hur länge är det nu ? typ 5 år, spelade ju i tuve innan, blir iaf hisingen helt efter matchen idag, och det är ju riktigt roligt, blir ett lag med backa på riktigt nu, har ju tränat ihop i snart 2 år ju och spelat ihop men även vi i bjurslätt och dom i backa, men efter matchen idag lämnar vi allt som har med backa och bjurslätt att göra bakom oss typ, spännande typ.
men jag gick upp för ungefär en halvtimma sen kanske, ska kanske in och shoppa lite innan matchen , får se hur det blir.

pussar


.

slutade för en timma sen men har itne haft ork att gå in på datan förens nu, men nu har en av två veckor gått av praon, har la gått bra tkr jag, imon är det som sagt match/er och söndag ifk match ...
jaja, ska äta nåt nu , träning ikväll så ,:)
hörs ikväll antagligen .

pussar


freedag

åh känns för skönt
hade ju läskigt ont i huvudet ett tag igår, sen kände ja mig lite tung i huvudet typ men inget som störde mig, men det är helt borta idag, det va skönt :) ska till dagiset som innan och ikväll är det träning, tror inte det händer nåt annat, får väll se :)

pussar


dålig uppdatering

förlåt mig, men först var jag på praon och när jag kom hem kollade jag lite tv sen blev jag väldigt trött så sen fick jag jätteont i huvudet så jag orkade inte röra mig så blev ingen data, så sov jag några timmar så kändes det lite bättre så åkte vi till lundbystrand och kollade på hisingen - backa, och backa vann med en boll.
och nu är jag hemma igen, pratar med min älskade mormor, hon är den bästa!!
nu ska jag ätá lite .

pussar


torsdag

ja här sitter jag som varje morgon och fixar lite, ska ju till dagiset kl 9 så har en stund på mig :) vet fortfarande inte om vi ska på matchen ikväll, får kolla upp det !
nej nu måste jag äte frukost.

pussar


match och sånt

nu sitter jag här i min säng som varje kväll, tv är på, datan och musik. liksom varför inte allt på samma gång ? :)
var som sagt väldigt trött förut, låg i min säng och kollade på tv och så somnade jag typ en timma innan jag skulle gå till hallen, så vaknade jag efter ungefär en halvtimma men var för trött för att bli stressad, eftersom jag skulle byta lite kläder och packa ner match kläder och lite sånt, men jag hann, fast åt en smootie på vägen, hehe. eftersom det är så fint väder till typ 7 på kvällarna nu så gick vi :) matchen, ja om jag ser från min egen del är jag nöjd, 100 procentig och allt, haha. ah men var typ en sån match där alla blev lite irriterade på både domaren och andra i andra laget, och så förlora vi med en boll, sjukt surt, men vad ska man göra. imorgon ska vi kolla på hisingen - backa A-flickor, tror jag, dom sa det igår iaf men ingenting idag ? jaja, får se vad som händer, till helgen är det en elr två matcher, beror på vad jag blir uttagen till och blåvitt match, fan vinst elr !? är match imon också med borta, och jag har hört att Robin Söder är med i truppen igen och det är ju förj*vla gött , han som behövs så det blir lite mer mål !
nej nu blev det långt.


har typ inga bilder, haha, jag och becca påväg till danmark.

pussar


Dagens låt !

helt klart dagens, eller kanske veckans låt,<3
de är ju en 80tals låt i låten så den påminner om ju om det, och jag är väldigt nyfiken på 80talet och sådana här låtar tex, så jag dras till det men mår även dåligt av det på nåt sätt, vet inte varför, fanns ju inte ens då !? konstigt ..


det är alltså inte den "riktiga" låten om ni skulle tro det från början.


trött hela tiden !

vet inte vad det är med mig just nu, bara allmänt trött hela tiden, somnar även bra på kvällen och seg att gå upp på morgonen sen är jag trött i princip hela dagen :s det går la över får jag hoppas. behöver iaf bli piggare ikväll eftersom jag ska spela match då, ska ta nåt att äta nu sen ska jag nog sova lite, kanske ute i solen ? ja varför inte !
dagen var bra också, inga roliga kommentarer idag haha, inte som jag kommer ihåg iaf, men som ja misstänkte fick jag även teckningar idag, så söta dom är !har läst sönder mina ögon och röst !? haha nej men dom vill verkligen att man ska läsa typ hela tiden, haha, men ibland är det mysigt :)
nä nu blev jag hungrig.

pussar


godmorgon

ja godmorgon godmorgon, va ska ja säga, solen skiner precis som det gjort de senaste dagarna, ska snart iväg till dagiset , trevligt trevligt. ikväll ska jag spela match också, viinst behövs nog, haha.

ennu mer trött..

ja, det tar på krafterna att underhålla småbarn i nästan 6 h, endå har det bara gått 2 dagar, men jag kommer klara mig , för det mesta är dom bara så goa och som minsta är för mysiga, åh så söta !!
nu har jag iaf tränat, duscht, ätit lite smått och kollat lite gymnasie grejs , har fortfarande ingen aning om vad jag ska välja, men har endå till hösten på mig innan jag behöver bli mera säker.
träningen gick bra tycker jag, alla verkade vara trötta så det var segt men det gick, hade även utvecklingssamtal mitt i träningen, va inte så sugen på det innan men det gick bra, pratade om vad jag behöver träna på för att bli en bättre handbollsspelare om man kollar 2 år framåt, va la mest snabbhet och spenst(hur det nu stavas?) hoppar typ 10-15 cm upp nu, och enligt min tränare ska jag behöva kunna hoppa 40-50 cm ;o hahah, ba att träna ;) det löser sig.
ska sitta här vid datan lite sen närmare 10 ska jag kolla cougar town , roligt roligt, kom även på vf inte scrubs var här om dagen, det var ju söndag, smart är jag ibland, har även en känsla av att de nyare avsnitten börjar ta slut och då lär det börja om från början .. gillar inte när det gör det. så kommer jag antagligen inte kolla på det mer. den enda serien jag kan kolla på om och om igen från början till slut är vänner , har alltid vart och kommer alltid vara favoritserien ;)
får även bli en bild som är liknande den typ förra, men typ allt jag har just nu ;*



pussar



trött

nu är jag hemma igen
dagen var rätt lik igår, men dom är ju för söta med sina kommentarer och frågor som, hur kan du vara lillasyster när du är så stor?, och idag fick ja höra nästan hela tiden att en liten tjej älskar mig och att hon önskar jag va hennes riktiga syster, och som jag sa igår sjunger dom på manboy nästan hela tiden och idag när några fick höra att jag hade låten på min mobil blev dom överlyckliga, en tjej sa att hon var kär i eric som sjunger och då började två till"jag är kär i eric, jag är kär i manboy" haha gulligt, så fick jag frågan, är du kär i eric, ska du gifta dig med honom? haha, gulligt. fick två teckingar idag med, han en känsla av att jag kommer få någonting varje dag dessa två veckor, lär bli en del. kan heller knappt sitta ner utan att ha minst en i knät, känner mig som en klätterställning ibland, haha.
om 2 h ska jag iaf iväg och träna.
har inga bilder för är inne på mammas data så blir nog någon bild ikväll kanske, lite roligare så.

pussar


morgon

åh idag är det nästan ennu mera sol !? går ju inte att vara annat än glad när det är sol just nu, som jag längtat efter sommaren, okej den är inte här än men nästan, solen skiner iaf och hoppas den inte försvinner allt för snart !
nu har jag ätit frukost och sånt, fixar lite och kollar på vakna med the voice, ska dra om typ 20 min, vi hörs efter praon.

pussar


trött,

är rätt trött nu, låg i min säng och kollade tv så tänkte ja blunda lite så somna jag vid 8 och vakna nu, skulle ju kolla guldfeber, men vad ska man göra, missade håkans bar också, okej dom var samtidigt men skulle kunna kollat en av dom iaf, aja nu ska jag kolla lite mer tv innan jag somnar igen, scrubs kom aldrig igår :( vet inte varför men hoppas det är tbx igen idag,



pussar


hemma

kom hem nyss, ja vad ska jag säga om idag, det var la kul, kommer överleva de här 2 veckorna iaf, 2 st har sagt att dom älskar mig och att dom vill flytta hem till mig, och jag har fått två "kameror" och en annan tekning på en tjejs hus, känns lite konstigt att alla ropar fröken till mig, och nästan alla går runt och sjunger manboy hela tiden, till och med den minsta som inte kan prata försöker sjunga den, gulligt :') fick även den minsta sötnosen att kräkas, och nej det var inte så farligt, han ville inte sluta gunga och till slut blev han väll åksjuk, hehe.
kolla lite tv och äta något lätt sen ska ja kanske sätta mig på altanen, underbara sol !!

just nu, känner att jag inte riktigt orkar.

pussar


sol sol sol

solen fortsätter och skina och jag känner verkligen att det är vår nu .
jag gick upp för kanks en halvtimma sen, tänkte gå upp tidigare men somna om, blir lätt så ibland ;), men ska praoa nära där jag bor så har inte bråttom elr något, det är skönt.
får se vad jag gör i eftermiddag/kväll, måste ju hitta på någonting när det är så här fint väder, om jag inte hittar på något spc blir det garanterat att jag sätter mig ute och solar! brun vill man bli i sommar igen!
nej nu ska jag sminka mig lite och sånt :)

pussar


natti

har precis tatt mig en snabb dusch, skönt !
känns segt att lovet redan är slut, men en del dagar av lovet har mer känts som sommarlov än påsklov pga av vädret. det är riktigt härligt, hoppas bara att det håller i sig.
imon börjar som sagt praon, ska vara på ett dagis så kommer nog vara rätt så soft, och håller vädret i sig är vi antagligen ute det mesta, hoppas barnen tycker om mig annars kommer det nog bli 2 jobbiga veckor , haha ;) men jag brukar bli omtyckt av barn i den åldern så det ska nog inte vara några problem, men kommer dock inte kunna blogga mellan 9 och halv 3, kanske någon dag men det löser sig ! :)
nu ska ja gosa ner mig i sängen och kolla tv, elr iaf vänta på att scrubs börjar 5 över 12, haha dålig humor.
slänger med en bild ba för att vara lite snäll, elr för att jag känner för det !



pussar


Har du blogg ?

Klicka här och få snabbt och lätt fler besökare !


hemma hos johanna .

kom hem för inte så längsen, drog till johanna typ direkt, sitter här nu men ska hem en snabbis och äta :)
matchen gick ju .. ah.. dom förlora inte iaf och det tackar jag gamla gaisaren Pär Eriksson för.
har inte så mycket att säga utan att helgen varit grymt bra och lovet har varit bra i sig! imon börjar praon så är inte i skolan förens om 2 veckor, härligt!
nä, nu ska jag inte tråka ut er mera, kankse kommer bilder från matchen ikväll.


jag och johanna i somras, snart är sommaren här igen ..!

pussar


blåvitt

sitter på ullevi med linn nu, solen skiner som aldrig förr, kan sitta i bara ifk tröjan och solbrillorna är på, nä fyfan livet leker. allt folk som är här har humöret på topp och allt är bara allmänt bra på gamla ullevi, nu ska det bli vinst också ! pussar

god morgon :)

ja nu har vi vaknat. sitter och äter chips och dricker cola, haha. nej men har faktist ätit frukost innan, duktigt av oss!
trodde matchen var halv 1 idag, men nej den är kl 3 så har mycket mer tid med emma idag än vad jag trodde, underbart.
ska nog inte göra någonting en stund sen ska vi ut i det underbara vädret, solen har hittat hit !? älskar det.
sen som sagt ska jag träffa linn i stan och gå på IFK - brommapojkarna, vinst hoppas vi starkt på.

pussar



ny blogg, igen !

ja nu va de gjort, igen, tredje gången gillt , elr hur säger man ? ;*
nu sitter ja hemma hos emma i partille, mys, har inte vart här sen i somras och det var innan hon flytta från gbg. men det har varit en trevlig kväll med en massa folk. ska på ifk match imon med linn, härligt ! nu ska jag inte skriva en massa.

pussar

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0